A iskolámban, állandóan "basztatnak", azért, mert falusi vagyok, és ez már egy idő után, nagyon idegesítő és úgymond lelkileg is megvisel. Mit tegyek? Hogy tudnék visszavágni, a beszólásoknak?
Szerintem nem azért cikiznek mert falusi vagy hanem mert lúzerként viselkedsz.
Budapestre jártam és igazi falusi lányként kerültem fel. soha egyetlen egyszer sem cikiztek miatta. volt olyan aki pesti volt de cikizték mindennel.
Inkább legyél falusi paraszt mint városi bunkó, mert ha a falusi paraszt nem dolgozik, a városi bunkó éhen döglik.
:)
Persze ez csak vicc :)
Ne foglalkozz velük, ezek mind városi hüly3gyerekek, akiket nem lehet megnevelni. Én speciel szeretem a falusi dolgokat, hagyományokat. Biztos van, aki elfogadja, hogy falun nőttél fel. A többit meg le kell magasról xarni :)
első. próbáld bővebben elmagyarázni, hogy az emberek mit értenek a lúzer szó alatt..
szal ki neked egy lúzer? :S
szerintem mindegy, ha 1 ember falusi vagy városi, nem ennél kell külömbséget tenni.
bunkók vannak mindenhol, mindenki között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!