Mit csináljak h ez elmuljon? Most már elég idegesitö.
Figyelt kérdés
Na szoval az a helyzet, h nagyon szeretek középpontban lenni, és ezáltal mindig azt hiszem h minden körülöttem forog. nem szeretm ha vki vmiben jobb nálam, meg azt hiszem h mki mindig rolam beszél, és h mindig engem néznek, nagyon nem akarok ilyen lennniii, nagyon szar már.2010. ápr. 30. 22:52
1/5 anonim válasza:
Ha a középpontban vagy, jóhogy mindenki téged néz, és nagyobb a valószínüsége, hogy rólad beszélnek. Ez ezzel is járhat, ezen még nem gondolkoztál? Főleg, ha még ilyen túlbuzgó is vagy, hogy nem lehet senki sem jobb nálad.
2/5 anonim válasza:
ezt nevezik egoizmusnak illetve feltűnési viszketekségnek. mindkettő betegség,de pszichés okai vannak. beszéld meg valakivel a dolgot,és talán rájöttök mitől alakult ez így. (pszichológust nem ajánlok,mert a végén öngyilkos lennél...a falra lehet mászni tőlük..de kitudja.lehet h neked pont az segítene.)
3/5 anonim válasza:
én is ilyen vagyok sokszor.kissebbségi érzés...nem tudod magad elfogadni ezért mindig versenyezned kell másokkal.amugy az első válaszoló nagyon okos dolgot mondott! és,hogy mit csinálj ellene? fogadd el és szeresd magad! a hibáiddal a hiányosságaiddal együtt! mindenkinek vannak...azt hiszed ha állandóan bizonyítasz akkor fognak csak szeretni,elfogadni? 29/f
4/5 anonim válasza:
(a 2. válaszoló vagyok)
a 3. válaszoló a megfelelési kényszerről írt.
5/5 anonim válasza:
igen,mert szerintem a megfelelési kényszert a kisebbségi érzés szüli,és egyik megnyilvánulási formája lehet a túlzott egoizmus,a "mindenkinél jobbnak lenni akarás"-3.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!