Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy elmúljon?

Mit tegyek, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Mindig is zárkózott voltam,nehezen barátkoztam,féltem emberekkel beszélgetni.De középiskolában egyre durvább lett,reggelente öklendeztem,kezem remegett rosszul voltam a gondolattól is,hogy ismét be kell oda mennem.Elős 1-2hétben enni se mertem,teljesen beképzeltem,hogy valami nevetségeset csinálok és mindenki rajtam fog röhögni.Így barátaim se voltak.Ez úgy 1évig tartott,utána már nagyjából elmúltak a rosszullétek,egy két emberrel úgyahogy elvoltam,értem ezt úgy,hogy nem blokkoltam le teljesen mikor hozzámszóltak.Barátaim vannak,de ha a megszokott társasághoz még leül valaki idegen akkor inkább csendben maradok,nem tudom mit mondjak és félek,hogy valami nevetségeset mondok.Minden szituációtól,mikor emberekkel kell beszélnem félek.Inkább hívok valakit,aki elintézi helyettem a saját dolgomat..Barátom van már egy ideje,de a barátaitól is félek,(mondjuk ennek van alapja,1-2ről tudom,hogy tényleg nem bír) a szüleiről meg ne is beszéljünk,attól még jobban pánikolok.Félek,hogy nem vagyok elég jó.

Hogy tudnám ezt legyőzni?Ez nem normális így…

20l

2011. okt. 7. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok sok beszélgetés azokkal az emberekkel akikhez már közel kerültél pl a barátoddal. Beszélj vele erről a dologról hátha segít!Ha nem válik be pszichológus vagy önismereti tanfolyam!Először magaddal kell kibékülnöd mert ott sincs rendben valami!Nem volt kiskorodban valami családi ügy amit rosszul viseltél és nem bírtad feldolgozni?Lehet ott van a baj!
2011. okt. 7. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
De,volt olyan amit nem bírtam feldolgozni.Családi dolgok..Akkoriban minden elromlott,jártam pszichológushoz is,13éves koromban.
2011. okt. 7. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű h még mindíg az a baj még ha te nem is érzed!Szerintem keress meg egy pszichológust!
2011. okt. 8. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!