Mit tegyek, hogy elmúljon?
Mindig is zárkózott voltam,nehezen barátkoztam,féltem emberekkel beszélgetni.De középiskolában egyre durvább lett,reggelente öklendeztem,kezem remegett rosszul voltam a gondolattól is,hogy ismét be kell oda mennem.Elős 1-2hétben enni se mertem,teljesen beképzeltem,hogy valami nevetségeset csinálok és mindenki rajtam fog röhögni.Így barátaim se voltak.Ez úgy 1évig tartott,utána már nagyjából elmúltak a rosszullétek,egy két emberrel úgyahogy elvoltam,értem ezt úgy,hogy nem blokkoltam le teljesen mikor hozzámszóltak.Barátaim vannak,de ha a megszokott társasághoz még leül valaki idegen akkor inkább csendben maradok,nem tudom mit mondjak és félek,hogy valami nevetségeset mondok.Minden szituációtól,mikor emberekkel kell beszélnem félek.Inkább hívok valakit,aki elintézi helyettem a saját dolgomat..Barátom van már egy ideje,de a barátaitól is félek,(mondjuk ennek van alapja,1-2ről tudom,hogy tényleg nem bír) a szüleiről meg ne is beszéljünk,attól még jobban pánikolok.Félek,hogy nem vagyok elég jó.
Hogy tudnám ezt legyőzni?Ez nem normális így…
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!