Jogosan kaptam érte osztályfőnöki figyelmeztetést?
Figyelt kérdés
Itten a megjelenésemről lenne szó...
A cipő az egy átlagos bakancs volt..a nadrág "szakadt" fekete farmer (kilátszott a combom egy kis részben), és egy "f*ck you teacher" feliratú póló + egy középső ujj középen (egyénileg megtervezett)
Állítólag erre kaptam osztályfőnöki figyelmeztetést
2018. febr. 18. 09:32
21/29 anonim válasza:
Akkor vedd úgy, hogy az ofő szórakozásból krta be a rovót.
22/29 anonim válasza:
Figyelj, ne vedd fel az iskolába és kész, és tervezz egy másikat, ami nem sértő. És tanulj meg gondolkodni, mielőtt cselekszel. Még fiatal vagy, képes vagy rá, ha hajlandó is.
23/29 anonim válasza:
Felvetted poénból, értjük, de gondolj bele, hogyha egy cégnél dolgoznál, felvennél poénból egy hasonló pólót csak a főnököd vagy éppen a vállalat kiemelt ügyfelének nevével a középső ujjon? Mi lenne a következménye? Szerintem ez az iskolai lecke hasznos lehet abból a szempontból, hogy megtanuld más emberek szemszögéből is figyelni magadat, megérteni, hogy ami neked poén, az másnak nem az, még ha csak egy emberről is van szó. Ez olyan, mint a beszólások, van, aki röhög rajta, ha beszólnak neki, más megsértődik, de a következményeket annak kell viselnie, aki beszól, ezért nem árt előre elgondolkozni, milyen következménye lehet. Ezzel, amit írtam, nem lealázni akartalak, csak felhívni a figyelmedet, hogy más emberek szemszögéből is próbáld nézni a cselekedeteidet, és ha a másik valamiben nem ért egyet veled, attól még nem biztos, hogy szörnyű ember, el kell fogadni, hogy másként látja a dolgokat, mint te. És igen, van, akivel nem lehet poénkodni. Egyébként én a helyedben odamennék az osztályfőnökhöz, függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla, mint emberről, és megmondanám, hogy sajnálom, és hogy nem állt szándékomban megsérteni, tanultam az esetből. Szerintem ezzel nagyot nőnél a szemében. :-)
24/29 A kérdező kommentje:
#23 Rendben, holnap megmondom neki.
2018. febr. 18. 17:51
26/29 A kérdező kommentje:
Semmi különös, elnézést kértem...
Attól a figyelmeztetés marad
2018. febr. 19. 19:57
28/29 anonim válasza:
Te bizonyítod kérdező, hogy a hozzátok hasonló gyerekes, éretlen bunkóknak semmi keresnivalójuk nincs az oktatásban. Régen a ti fajtátokat küldték el napszámba meg a gyárba dolgozni, amíg fel nem emelték a munkához a korhatárt 16-ra. Pedig régen egyesek még az általános iskola felső tagozatát is levelezőn végezték!
Neked is ez kéne, és akkor megtanulnád, hogy hol a helyed.
29/29 anonim válasza:
Nem hogy te milyen ruhába jársz ahoz SENKNEK SEMMI Köze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!