Milyen volt számotokra a középiskolához képest az egyetem?
Figyelt kérdés
Minél több szempontból írjátok le: tanulás, társaság stb. Illetve azt, hogy ha vidékről költöztetek fel Budapestre, azt hogy éltétek meg, és a szakot is, ahova jártok/jártatok. :)2018. febr. 7. 20:59
11/14 anonim válasza:
Jártam egy szörnyű gimibe, váltottam egy jóba. A jó keretet adott, feltámasztott, a tanárok műveltek, emberségesek voltak. Voltak barátaim, 100% önmagamat adtam, nem kellett megjátszanom magam.
A rossz gimiben a tanárok sztárok akartak lenni. Aki tette alájuk a lovat, azt kikiáltották zseninek. A fingjukat is zseniálisnak tartották. Akik lenézték a sztár tanárokat, vagy csak lelkesedni volt rest, azokon bosszút álltak a tanárok. Enni nem kapott, kollektív büntetésnek tették ki, elvették a saját holmiját, bezárták, fenyegették, rángatták, nyilvánosan gúnyolódtak a szexualitása fejlődésén.
Egyetemen szabadság, értelem, de a diákélet nem volt jó.
12/14 anonim válasza:
Nos, csak jövőre érettségizek, de a gimimről a véleményem: 17en vagyunk már, abból 3 fiú, jövőre egy lány osztályam elmegy, íyg 16an leszünk. Mivel nekünk van egyedül évfolyamtársaink így 2 osztálynak lesz szalagavatója,és mivel kevés fiúnk van így alsóbb évfolyamról kell partnert keresni. Nos, a másik osztályban is kevés fiú van (16.8 arányban, abból 1 nem táncol) eleve kevesebb a választható partner, vagy aki van az egy introvertált, visszahúzódó típus. Nálunk eddig a 13 lányból kb. 4nek nincs párja. Nekem is egy volt osztálytársam. A mostani osztályomat szeretem eddig a legjobban, de itt is megy nagyban a menőzés, beképzeltség. De a jövőképet elnézve kb. 4ünknek van biztos terve, vagy lehetősége, hogy továbbtanuljon ott ahol akar. Egy volt osztálytársam (19 lesz a nyáron) 2 napja szülte meg a kisfiát. Egy volt osztálytársam a nála 22 évvel idősebb fószerjával él együtt, a másik minimálbér alatt dolgozik, mert egy eleve gyenge gimiben (ebben) nem tudott helyt állni. Tehát várom az egyetemet, hogy velem mi lesz és velük mi lesz.
13/14 anonim válasza:
Ja, és egyes tanárok valakiknek képzelik magukat, de tanítani nem tudnak.
14/14 anonim válasza:
egy tipp ha nem akarsz gimhez hasonló helyet , kerüld a miskolci egyetemet. Nem tudom máshol is van e így de itt afféle tankörök vannak meg sok a közös csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!