Mi volt számodra az iskolás éveid legkiemelkedőbb szociális tanulsága?
Figyelt kérdés
Tehát nem az etika órán nyomatott elmélet érdekel, hanem amit tényleg átéltél a társaid között.2018. jan. 18. 18:18
1/17 anonim válasza:
Általános iskola: ha nem vagy népszerű, senki vagy (leszartam, elvoltam egyedül is)
Középiskola: miután a hülyéje kibukott (34-en kezdtük, maradtunk 16-an) elég jó társaid lettek.
2/17 anonim válasza:
"Segíts másokon és legközelebb ismét megtalálnak, ha problémájuk lesz".
3/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nekem akkoeiban nem voltak társas szükségleteim, egyedül élveztem az életemet 😊
5/17 anonim válasza:
Mind általánosban, mind szakközépben a "menő" gyerekek leszóltak, szívattak, keresztbe tettek nekem ahol tudtak. Az osztály 90%-a meg tipikus bégető birka volt aki a vezér után megy. A pár barátnak nevezhető ismerőseimmel meg abban a pillanatban megszakadt a kapcsolat, hogy vége lett a sulinak.
6/17 anonim válasza:
Ha kiközösíted magad, atöbbiek is ki fognak közösíteni
7/17 anonim válasza:
Általános iskola: Ha kicsit is más vagy addig bántanak amíg az önismereted maradéka el nem tűnik.
Középiskola: Ha segítőkész vagy,kihasználnak. Ne bízz senkiben mert kibeszélnek.
8/17 anonim válasza:
"Soha senkiben nem bízhatsz meg, csak magadban. Csak akkor számítasz, ha valami kell a másiknak vagy rosszat akar neked."
24/F
9/17 anonim válasza:
Nem szabad elhinni, hogy bárkinek is fontos vagyok. Mindent magamnak kell megoldani, mert mások segítségére nem számíthatok, még akkor sem, ha ők elvárják az én segítségem. Csak magammal kell kibékülnöm, mert másokra nem számíthatok.
10/17 anonim válasza:
Ha nem szállok be abba a játékba, amikor kiszúrnak valakit maguknak és halálba szekálják, akkor menthetetlenül én is ki leszek közösítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!