Mit tegyek? Előre izgulok.
Ne aggódj! :)
Nekem is hasonló problémáim voltak, én is átkerültem esti tagozatra emiatt, mert €n is szociális fóbiás voltam, a sok bántás és piszkálás miatt, mert ugye csendesebb voltam mint mások.
A legfontosabb hogy fogadd el önmagad, hogy te ilyen vagy, és hidd el, hogy te is ugyanolyan értékes ember vagy mint más, senki se jobb nálad semmivel, tehát nem kell félned a társaságtól! Állj pozitívan az egészhez, merj önmagad lenni, és ne foglalkozz más véleményével. Tudom, hogy nehéz lesz, de ha nekem ment, neked is sikerülni fog. De igazából nagyon egyszerű az egész. Csak bátornak kell lenned, el kell határoznod magad, és menni fog, nyugi. :) Leírom hogy mit tegyél:
- Fogadd el önmagad, és merj önmagad lenni, a megfelelő emberek így fognak szeretni, ahogy vagy!
- Ne görcsölj rá, vedd lazán az egészet, gondolj inkább arra hogy milyen jó lesz az egész, lehet hogy tök jó társaságba kerülsz!
- Ne stresszelj amiatt hogy lesz ott egy ismerős, mindenki változik, hát mutasd meg neki, hogy megváltoztál, és már nem az vagy, akit anno piszkáltak! ;)
- Ne foglalkozz mások véleményével!
- Tudom, most úgy érzed hogy nem fog menni, de hidd el, elhatározás kérdése minden. Hát határozd el, hogy mától NEM érdekel senki véleménye, te igenis önmagad leszel, te igenis jól fogod érezni magad az osztályodban, és hidd el, szeretni fognak. Ne stresszelj, gondolj arra hogy minden rendben lesz. :) Csak higgy magadban és ne számítson többé más véleménye rólad, ne stresszelj ezen, mert más véleménye nem a valóság rólad! ;)
Én bízok benned, hogy jól fog menni minden. :) Én is átmentem ezen, tudom milyen, nem könnyű, de én elhatároztam hogy hiszek magamban és nem félek többé más ember véleményétől. És így sokkal boldogabb lettem.:) Ha van kedved, beszélgethetünk is. :)
Ajánlom neked ezt a filmet, ami nekem is sokat segített:
És ne feledd, bízz magadban, és ne érdekeljen más véleménye! Jó lesz minden, csak nyugi! :)
Sziasztok! :)
A #3-as válaszoló vagyok. Találtam egy jó kis cikket arról, hogy milyenek is vagyunk mi. Ez segít a saját magunk elfogadásában, szóval ajánlom mindenkinek hogy elolvassa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!