Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beleestem! Mit tegyek?

Beleestem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleestem egy tanarba... Most kaptuk ev elejen es akkor nem is tetszett.. De most zavarban vagyok mellette es az orakon.. 25 eves lehet en 14 vagyok.. Baratnoje sztm nincs.. De amilyen jol nez ki lehet van.. Nem tudok mit tenni.. Reggelente sirva kelek fel mert rola almodok..

2017. dec. 6. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Maradj ebbe a helyzetbe . Mindkettőtöket megkíméled a bajtól , ha próbálkozol és elhajt azért ha találkoztok és párszor megfektet akkor azért .
2017. dec. 6. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Igazából csak elfelejteni tudod, az a legésszerűbb cselekedet ilyen helyzetben.

Gondolj bele... Egy 25 éves mit akarna egy 14 évestől? Ha egy ennyi idős férfi beleszeret egy tizenéves diákjába akkor az nem normális.A szüleid sem örülnének ha egy ennyivel idősebb férfaval járnál.

Úgy tudod elfelejteni hogy ismerkedsz új emberekkel és egy idő után azt fogod érezni hogy már nem ragaszkodsz úgy hozzá és eltudod engedni ezáltal ismerkedés során lesz majd aki megtetszik és ő eltereli a figyelmed és kitudsz belőle szeretni.Viszont szsbadidődben foglald el msgadat azzal amit szeretsz csinálni így elterelheted róla a figyelmet.

2017. dec. 6. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszi :)

Ajuldozok a kozeleben ha meglatom 😍

2017. dec. 6. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a helyesírási szótárért kéne ájuldoznod, de nagyon...
2017. dec. 7. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet helyesebben irok mint te.. ;) csak ekezeteket nem rakok.. Ha baj akkor ne olvasd.. Ennyi.. Es normalis valaszokat kertem nem ilyet..
2017. dec. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!