Nektek milyen "vicces", ciki, ügyetlenkedős sztoritok van? (olyanra gondolok, hogy pl. én a barátnőmmel beleestem az árokba)?
Nekem két ilyen sztorim van.
1. A barátnőm mozgássérült, hosszútávra kerekesszéket használ, de néhány métert tud menni, de nehezen. buszról szálltunk le.. pont az árok mellett állt meg a busz. a barátnőm tesója levette a kerekesszéket én meg addig leakartam emelni a barátnőmet a buszról, mert magas a padlózata a busznak, és nem tud leszállni. emeltem le, már lent volt a lába, vagyis azt hittem és elengedtem, ő rám esett, és mint a dominó, dőltünk el és beleestünk az árokba.. Az összes utas azt látta, hogy mi ott szerencsétlenkedünk :D
2. sztorim.. ami inkább a pasinak volt égő.. 21 éves nő vagyok.. 60 kiló.. Szóval nem vagyok egy nagy darab..
Dárcoztunk a haverokkal és egy férfi neki állt kötekedni velem, mert tetszettem neki és ki akart kezdeni velem , de én erre nem vagyok vevő. Megkértem ,hogy hagyjon minket, had dárcozzunk.. Aztán le r..@ncozott és meglökött és megütött.. erre én akkorát odarúgtam a micsodájába, hogy összegörnyedt és elment.. ez a féreg (nem tudom másnak nevezni) van vagy 120 kiló, én meg feleannyi vagyok... kétszer nagyobb nálam, de persze a "gyengébbekkel" kell kikezdeni, de megszívta.. Ez neki volt ciki, de én büszke vagyok magamra :D
3. sztorim.. ugyanezen a napon (volt bennem pár sör ,de olyan sokat azért nem ittam), a kapu mellett a falon van valami kampó szerűség, ami ki áll (ott lehet összelakatolni a kaput) és én meg szerencsésen nekimentem a nyakammal.. Szó szerint majdnem felakasztottam magam véletlenül.. ezt se mondhatja el mindenki magáról.. :D az egész nyakam bedurrant, jól megütöttem.. én ha nem iszok egy kort sört se, akkor is ilyen lökött vagyok. szóval nekem ilyen cikis sztoriaim vannak.
Most ti meséljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!