Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beleestem az egyik tanáromba?...

Beleestem az egyik tanáromba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyetem, 4 éve tart fél évente egy kurzust. Ő nős, két gyerek, két házasság.. nekem is van egy jó működő kapcsolatom. És mégis valamiért úgy tűnik, hogy vonzzuk egymást...

Nagyon elvetemült? Ő 52 én 28

2015. máj. 15. 18:07
 1/6 anonim válasza:
Ne csináld nem éri meg!
2015. máj. 15. 18:18
 2/6 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetbe.Nem mondtam el neki, de mindig rá gondoltam. Akkor a fájdalom miatt el kezdtem táncolni(heti 3-szor) és ott összefutottam egy férfival, aki kesőbb a barátom lett. Nem azt mondom, hogy próbald elfeleljteni, mert akkor még inkább kötődni fogsz hozzá. Találj valamit, amit szeretsz vagy mindig is szerettél volna kiprobalni és lesz, ami lesz. Remélem segitettem valamennyire.
2015. máj. 15. 18:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mind a ketten azt csináljuk jelenleg "szabadidőnkben", amit szeretünk - ez ez a tevékenység azzal jár, hogy majdnem mindennap 2-6 órákat vagyunk együtt. Nem nagyon kommunikálunk, legfeljebb köszönünk egymásnak, de sokszor látom, hogy figyeli, hogy mit csinálok stb.

Néha kicsit úgy érzem, hogy nem mer közeledni, ill. zavarban van, ha a közelemben van (ez kölcsönös) de mikor kérdezek tőle bármit, mindig feltűnően lelkesen válaszol és próbál segíteni.

Persze, lehet, hogy csak én fantáziálom túl...

2015. máj. 15. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem a korba kötnék bele, hanem a családi állapototokba. Nyilván te is tudod, hogy ennek így nem lesz jó vége, mert hiába a vonzódás, megsínylenéd... s valószínű elsősorban te!

Dehát innen könnyű okosnak lenni, de azért próbálj meg tiszta maradni, és főleg azért, mert van neked egy párod, aki szeret! (A prof. pedig lehet, hogy csak fiatalítani szeretne picit...)

2015. máj. 15. 23:34
 5/6 anonim válasza:
NŐS KÉT GYEREKE VAN!!!!!!!!!!!!!! gondolom nem elvált szülők gyereke vagy...
2015. máj. 18. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
igen tudjuk hogy beleestél,de nem kell egy nap-2szer leírnod,állj elé és megmondod,sztem még örülni is fog..hajrá
2015. máj. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!