Beleestem az egyik tanáromba? (többi lent)
Egyetem, 4 éve tart fél évente egy kurzust. Ő nős, két gyerek, két házasság.. nekem is van egy jó működő kapcsolatom. És mégis valamiért úgy tűnik, hogy vonzzuk egymást...
Nagyon elvetemült? Ő 52 én 28
Az a baj, hogy mind a ketten azt csináljuk jelenleg "szabadidőnkben", amit szeretünk - ez ez a tevékenység azzal jár, hogy majdnem mindennap 2-6 órákat vagyunk együtt. Nem nagyon kommunikálunk, legfeljebb köszönünk egymásnak, de sokszor látom, hogy figyeli, hogy mit csinálok stb.
Néha kicsit úgy érzem, hogy nem mer közeledni, ill. zavarban van, ha a közelemben van (ez kölcsönös) de mikor kérdezek tőle bármit, mindig feltűnően lelkesen válaszol és próbál segíteni.
Persze, lehet, hogy csak én fantáziálom túl...
Én nem a korba kötnék bele, hanem a családi állapototokba. Nyilván te is tudod, hogy ennek így nem lesz jó vége, mert hiába a vonzódás, megsínylenéd... s valószínű elsősorban te!
Dehát innen könnyű okosnak lenni, de azért próbálj meg tiszta maradni, és főleg azért, mert van neked egy párod, aki szeret! (A prof. pedig lehet, hogy csak fiatalítani szeretne picit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!