Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ilyen gáz, hogy...

Tényleg ilyen gáz, hogy "ilyen" vagyok?

Figyelt kérdés

Nos: A feketét szeretem, rockot és metált hallgatok, rossz tanuló vagyok, a hozzáállásom a legtöbb dologhoz amolyan semmilyen, káromkodok, hülyéskedek, kissé őrült vagyok és megmondom a véleményemet.

Ezekkel csak néhány helyen van probléma, viszont az osztályom merőben más. Kivéve ha véleményről van szó, mert akkor csak a sajátjuk létezik. Mindent lenéznek bennem, mivel a legtöbb dologban különbözök az osztályomtól. De akkor is én vagyok a hibás, ha esetleg egy-egy kifejezetten sértő megjegyzésre visszaszólok. Komolyan, mintha a szüleim lennének. Akármit csinálok az rossz. És az igazán idegesítő az, ha egyezik a véleményünk, de "csakazért" sem azonosulnak velem semmilyen téren. Valamiért szánalmasnak tartják a zenei ízlésemet (értsd: Green Day, Metallica, Paramore, System of a Down, Korn, Tankcsapda, stb.:), mikor egyeseknek nincs is, ezért a slágerlista élén álló dolgokat hallgatják (és most nem azokról van szó, akiknek ez a zenei stílusa!!). Komolyan ennyire le kell nézni azért mert nem vagyok olyan, mint az osztálytársaim? Mit tehet egy lenézett rocker, lázadó a mániákus stréber (nem úgy gondolom, hogy jól tanulnak, hanem, hogy megy a seggnyalás, meg a beköpés ezerrel) és teljesen átlaghoz szokott osztályában?

Külön szeretném kiemelni, hogy a "ne foglalkozz velül" illetve "szólj egy felnőttnek" válaszoktól kíméljetek, mert mint mondtam: Nem fogom hagyni, hogy a társadalom elfuserált közhelyei miatt legyek kitaszított. Ennek ellenére építő jellegű, negatív kritikát elfogadok rám nézve.

A válaszokat előre is köszi (:

2017. dec. 3. 18:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Na. Vannak emberek akik nem azt mondom hogy egyediek, (mert mindenki az, attól hogy nem hord bakancsot meg szegecses övet) hanem eltérőbbek az átlagtól. Egy osztály elég zárt közösség, ne erőlködj azon hogy megnyerd a szimpátiájukat, ha nem jössz ki nagyon senkivel, akkor keress valakit a suliban, olyan társaságot akikkel kijössz. Persze attól nem árt ha az ember normális a többivel, mindenki káromkodik néha, de ha ez rendszeres akkor csak közönségesként, egy kreténként fognak rád nézni. Valamint azt sem szeretik az emberek ha a képükbe mondod a teljes igazságot. Nem azt mondom hogy legyél álszent, de mértéket tarts. Idővel pedig ezek a zenei dolgok nem lesznek ilyen fontosak, így kitágul majd azoknak a köre, akikkel ismerkedsz, barátkozol. Nem ez alapján ítél a felnőtt ember.
2017. dec. 3. 18:58
 12/30 anonim ***** válasza:
69%
dik a kis rockmetálos...jegyedismijen...
2017. dec. 3. 18:59
 13/30 anonim ***** válasza:
átlagos lázadü tinikislány vagy
2017. dec. 3. 19:01
 14/30 anonim ***** válasza:

7-es vagyok:

Nah ez már más, azt hittem buktál. :D

Meg kell találnod amiben jó vagy és szereted csinálni és amiben el tudsz helyezkedni, valamint keresd meg a helyi metál társaságot és nem lesz gondod az életben.

Stay metal. \m/

18f

2017. dec. 3. 19:01
 15/30 anonim ***** válasza:
28%

Most amit irok az lehet nem fog tetszeni,de le lehet potozni nem erdekel.

Most az hogy valaki milyen zenet hallgat az teljesen mindegy odaig,amig nem kritizalja a masok altal hallgatott zeneket.Most nem tudom azzal mi bajod van hogy a legtobb embert olyan zeneket hallgat,ami a slagerlista elen van.Attol most nem leszel egyedi,hogy teljesen kilogsz a sorbol.En meg 3-as osszteljesitmennyel nem dicskednek.A halalhorgos zene hallgatasa helyett lehetne tanulni is,mert igy nem lesz meg a pontod az egyetemhez ha igy folytatod.Gondolom animet is nezel,de abbal a kinai mesefilmbe mar nem megyek bele.A streberseg az meg nem azt jelent amit irtal,hanem azt,hogy valaki este nyotol hajnal haromig csak tanul,tanul,es tanul.Gondolom az osztalytrsaidrol azert az a velemenyed,hogy talpnyaloak,mert jelentkeznek,es vallalnak szorgalmi hazit stb.Azert bele kene gondolni,hogy lehet veled van a baj.

2017. dec. 3. 19:03
 16/30 anonim ***** válasza:
*nyolctol
2017. dec. 3. 19:03
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok

Igen, ez a tipikus szöveg: ha sokan utálnak akkor biztos veled van a baj.

Köszönjük a sablont.

Tehát te nem láttál még olyan jelenséget, hogy egy zárt közösségben a csordaszellem érvényesül? Amikor kiközösítik a szemüveges vékony kisgyereket, aki mindenből 5ös, de béna tesi órán és szar cuccai vannak mert csórók a szülei, akkor nyilván ott is ő a hibás, mert a többség szava szent, igaz?

2017. dec. 3. 19:08
 18/30 anonim ***** válasza:

"Most az hogy valaki milyen zenet hallgat az teljesen mindegy odaig,amig nem kritizalja a masok altal hallgatott zeneket."

15-ös, az elved megdőlt ott, hogy láthatóan negatív jelzőként használod a "halálhörgést". :D

2017. dec. 3. 19:19
 19/30 A kérdező kommentje:
Uccsó: Nyugi, belegondoltam. El is fogadom a válaszodat. De azt hadd jegyezzem meg, hogy nem nézem le őket a zenéik miatt. Hallgassák, ahogy akarják, csak ne hangosan, vagy, ha igen akkor legalább nekem ne szóljanak be ugyanazért. A másik meg: nem érzem azt, hogy azért van egyéniségem, mert tőlük külőnbözök, ugyanis, ahogy mondtad: Olyan mindenkinek külön van. Én a zenei ízlésüket méltattam (bocs, ha csak hülye vagyok és az emlékezőképességem a kiírt kérdéssel kapcsolatban a nullán van), azt is úgy, hogy az életben nem hallgattak meg másik zenét, csak felmentek YouTube-ra és, ami a felkapott zenék tetején volt azt hallgatták 665-ször, mert "nehogymár mást hallgassunk, mint a többiek". A seggnyalásról meg ennyit: Nem az, hogy jelentkezik, meg szorgalmit csinál, hanem -ja egyrészt, mert- csak az alvásidejét tölti tanulás nélkül, amúgy meg, ha a tanárnak éppen rám téved a tekintete, mert jelentkezem, akkor elkezdi az egyik, hogy "Tanárnő én tudom, én tudom!" vagy, ha a tanár kérdi: "Na akkor most te kislányom (én) mondd fel a leckét!" és akkor elkezdi tök alaptalanul, hogy "De tanárnő, neki úgy sincs kész". Mielőtt félreértenétek: A leckém kész volt, de a gyerek a sok tőlük eltérő szubjektív véleményem, valamint az iskolában nála rosszabbul nyújtott teljesítményem alapján elkönyvelt hülyének. Mellesleg: Az, hogy nem tetszik nekik, amit hallgatok az nem érdekel. Csak ne felszínesen, a klippek és az elsőre hallott dalszöveg (esetleg elvont téma, amit az ember nehezebben fog fel első értelmezésre) alapján ítéljék el az együttest, és engem is. Bocs, ha már nem az az utolsó, akinek szól. A többieknek még mindig köszönöm.
2017. dec. 3. 19:27
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Az anime japán 15-ös, de látom, hogy szeretsz ész nélkül pofázni, folytasd csak kérlek. :33
2017. dec. 3. 19:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!