Orfű mint osztálykirándulási terv?
Figyelt kérdés
Ma osztályfőnökünkkel poénkodtunk az osztálykirándulásainkról és felvetette, hogy Orfűre elmehetnénk, de este ne menjen ki senki se fürdeni, mert ha valami baj van ő nem úszik utánunk (persze poén volt :D ). Én igazán kíváncsi vagyok rá, főleg a fesztiválra, de az június végén lesz suli után, de eddig amiket láttam képeket hangulatos kisfalunak látszik, szép tájjal. Pécstől sincs messze (ofő pécsi) akár oda is "beugorhatnánk", ott is akadna látni való. Ti voltatok már Orfűn? Tapasztalaitok vannak?2017. dec. 1. 21:47
1/5 anonim válasza:
pécsi vagyok, szóval igen. Egész laza kis környék, a fesztiválra sokan el szoktak menni (én még nem voltam, nekem túl alter a felhozatal. talán egyszer benézek). Sok nyaraló apartman van, tuti hogy ki tudnátok venni egyet az osztállyal pár napra
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem Orfű inkább a nyári időszakra ideális kirándulóhely, az aquapark is csak nyáron van nyitva. Két éve voltam ott egy hétvégén, összekötöttük a Siklósi vár meglátogatását a pécsi kirándulást: gyalog fel a tv- toronyhoz és a Tubes kilátóhoz, majd az Abaligeti-barlangot néztük meg ( ez is nyáron élvezetesebb, amikor a meleg elől kicsit el lehet bújni a hűvösben) majd ezután mentünk az orfűi csúszdaparkba, de előtte még csobbantunk a tó északi részénél, ahol ugyan mély, de ingyenes. Majd Pécs belvárosát néztük meg: Barbakánt, Bazilikát stb. Gyönyörű a táj, de ne most ebben a hideg időben. Ha kirándulni akartok és fürödni, akkor inkább a Hévízi tó, vagy Eger ott isteni a termál fürdő és a belvárosban is akad látnivaló.
3/5 A kérdező kommentje:
Május végén-június elején megyünk mindig kirándulni :D
2017. dec. 2. 07:31
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat ;)
2017. dec. 2. 07:44
5/5 anonim válasza:
Ja bocsi :D Csodálkoztam is, de azt hittem most a téli szünetben akartok menni, május-június tökéletes lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!