Te mennyi pénzt raktál félre, és mik a terveid vele?
Én 1 év alatt kb. 420.000Ft-ot tettem félre, közmunka fizetésből.
Terveim a jogosítvány megszerzése és egy használt autó.
---------
Te jössz! Autómata zöld kéz jár válaszonként!
10 éve dolgozom. 7 milliót tudtam félre rakni belőle. Lakhatásra fogom költeni, meg szeretnénk gyereket vállalni és ennek az induló tőkéje van ebben a 10 év munkában.
Lakás, ház megvétele számomra elúszott. Ha hitelt veszek fel, akkor sem fogom tudni visszafizetni 70 éves koromig. Szóval maradok albérletben, ha majd nagyon drága lesz, megyek az utcára. Addig a 10 év félrerakott pénz egy vésztartalék, mert ki tudja, mit hoz a holnap.
#depresszió #kilátástalanság
4 éve dolgozom, 3.5 milliónál tartok
jogsi, 1-1.5 milka megy gépre + hozzávalókra, később persze ház, kocsi, meg amire kell
Most dolgozom 1,5 éve. Ez alatt olyan 2,5 milliót tettem félre.
Lehetne akár sokkal több is, mert rengeteg pénz el is ment mindenfélére, az alábbi terveket már megvalósítottam:
- Diákhitel visszafizetése 250k + kamatok
- Új, normális bringa 200k
- Új telefon, "flagship killer" 160k
- Fogászati kezelések, mert sajnos több gyökérkezelés is kellett kb 100k
- Kisebb kikapcsolódásokra, múzeumok, autóversenyek, foci élőben erre is elment vagy 100 összesen
Plusz munkatársakkal eljárunk az aktuális projekteken kajálni, főzni lusta vagyok így simán pizzát rendelek, a polcról sem válogatok hogy mi a legolcsóbb hanem hogy ésszerű keretek közt mi az ami ízlene.
Gondolkozom azon hogy csinálok 1-2 "spórolós" évet, és csak azokra költök amire tényleg muszáj, nyelvtanulás, jogsi. Meg nem ártana lediplomázzak végre, de mivel 1,5x annyit keresek mint diplomás ismerőseim így inkább a valós munkába fektetem a teljesítményt és időt.
8 v. kicsit több hónap alatt 2,6milla az nagyon jó!
Ez a baj a rozoga autókkal csak nyelik a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!