Mik a terveid a közel jövőben? Korod és nemedet írd.
Én most autóra gyűjtök mert télre szükségem lesz egy autóra hogy ne busszal kelljen utaznom.
1-2 éven belül ha úgy alakul akkor munkahelyet váltok és még másik szakmán is gondolkodok.
23f
Megcsináltatom a koponyás tetkóm. Befejezem az egyetemet, aztán dolgozok és spórolok. Utána veszek egy Harley-t és elvégzek egy másik szakot is.
21/L
Mégjobban kigyúrom magam, megcsináltatom a BMW-m hátsó felfüggesztését a nyári munka alatt keresett pénzből, veszek egy sony xperia z1-et ugyanúgy a nyári fizetésből,befejezem a középiskolát,jelentkezek a körmendi rszki-ba.Lehet hülye vagyok hogy elköltök a semmire 300.000 forintot de ha megdolgozok érte akkor miért ne?
17/F
Még idén felmondok a munkahelyen, kiveszem a megtakarított pénzem a bankból, és élek, míg elég, utána meg sza.rok rááááá...unom ezt a mókuskereket.
34/F
Befejezni a főiskolát,nyelvvizsgát letenni, pénzt félrerakni a munkámból és kitalálni, hogy 1-2 év múlva a világ melyik részén kezdjek egy új fejezetet az életemben.
Ja, és a bakancslistámon lévő dolgokat megcsinálni (de ez úgyis folyamatos) :)
Érdekes, hogy többen is említették a sportot, a diétát.
Nekem is hasonlóak a terveim. Decemberben lesz a szalagavatóm, és elszántam magam, hogy addig csúcsformába hozom magam tetőtől talpig. Természetesen a legfontosabb, és amin a legtöbbet dolgozok, az a testem. -20 kg a cél, idáig megvan 5.
Természetesen az érettségi teljesítése a következő mérföldkő, mindenből meg akarom szerezni az ötöst. És egy angol nyelvvizsgát is szeretnék még az érettségi előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!