Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik a terveid a közel jövőben?...

Mik a terveid a közel jövőben? Korod és nemedet írd.

Figyelt kérdés

Én most autóra gyűjtök mert télre szükségem lesz egy autóra hogy ne busszal kelljen utaznom.

1-2 éven belül ha úgy alakul akkor munkahelyet váltok és még másik szakmán is gondolkodok.

23f

2014. jún. 27. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Elkezdeni rendszeresen sportolni, kevesebbet enni (bár eddig is elég keveset ettem) és fogyni. Egy hét múlva kezdek járni úszásra. Lefogyom azt, amit régebben egy műtét után felszedtem. :) Nekem nagyjából ennyi, a többi tervem meg ilyen "aprócseprő", például minél jobban teljesíteni az iskolában és a kórházban a gyakorlaton. Ja, amúgy 16/L :)
2014. jún. 27. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Megcsináltatom a koponyás tetkóm. Befejezem az egyetemet, aztán dolgozok és spórolok. Utána veszek egy Harley-t és elvégzek egy másik szakot is.

21/L

2014. jún. 27. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Folytatni akarom a sportot és a diétát, szeptembertől elakarom kezdeni az egyetemet, tavasszal pedig neki akarok állni a jogosítványnak. 18/F
2014. jún. 27. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Filmet forgatok.
2014. jún. 27. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Mégjobban kigyúrom magam, megcsináltatom a BMW-m hátsó felfüggesztését a nyári munka alatt keresett pénzből, veszek egy sony xperia z1-et ugyanúgy a nyári fizetésből,befejezem a középiskolát,jelentkezek a körmendi rszki-ba.Lehet hülye vagyok hogy elköltök a semmire 300.000 forintot de ha megdolgozok érte akkor miért ne?

17/F

2014. jún. 27. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Még idén felmondok a munkahelyen, kiveszem a megtakarított pénzem a bankból, és élek, míg elég, utána meg sza.rok rááááá...unom ezt a mókuskereket.

34/F

2014. jún. 27. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Befejezni a főiskolát,nyelvvizsgát letenni, pénzt félrerakni a munkámból és kitalálni, hogy 1-2 év múlva a világ melyik részén kezdjek egy új fejezetet az életemben.

Ja, és a bakancslistámon lévő dolgokat megcsinálni (de ez úgyis folyamatos) :)

2014. jún. 27. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt: 25/N
2014. jún. 27. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
elérem a bűvös 500-adik prostit is holnapra,ha minden igaz. Csak A rosszlanyok oldalon lévő lányok 95%-ánál voltam már ürítkezni. Nekem a hobbim a szexelés. Pénzem van elég,nem kell ezzel foglalkozzak. 32F
2014. jún. 27. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy többen is említették a sportot, a diétát.

Nekem is hasonlóak a terveim. Decemberben lesz a szalagavatóm, és elszántam magam, hogy addig csúcsformába hozom magam tetőtől talpig. Természetesen a legfontosabb, és amin a legtöbbet dolgozok, az a testem. -20 kg a cél, idáig megvan 5.

Természetesen az érettségi teljesítése a következő mérföldkő, mindenből meg akarom szerezni az ötöst. És egy angol nyelvvizsgát is szeretnék még az érettségi előtt.

2014. jún. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!