Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért segített?

Miért segített?

Figyelt kérdés
Matekórán egy online feladat volt. Párban kellett csinálni, de a lány gépén akivel párban voltam, nem működött a játék, arra meg nem volt eszünk, hogy az enyémen nyissuk meg :D Szóval a tanár megengedte, hogy a digitáblán játsszuk. Az egyik osztálytársam hirtelen odajött, hogy segít. Én éppen beírtam volna a rossz választ, de ő megállította a kezemet, és azt mondta, ő a helyemben mást jelölne be. idióta vagyok matekból, szóval keresgéltem a jó választ, de nem találtam. Erre ő elmondta halkan a fogai között a számot. Így megnyertem a játékot. Aztán ő odament a tanárhoz, hogy ő mondta, hogy én fogok nyerni. Lehet, hogy fogadtak a tanárral, vagy miért segített? :D

2017. nov. 16. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez furcsa :D

De lehet, hogy tényleg fogadtak. :'D

2017. nov. 16. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert jófej? Ez eszedbe sem jutott? Vannak olyan emberek akik szeretnek ömzetlenül segíteni másoknak

Úgy tűnik olyan kevés van belőlük, hogy ez téged meglep. Legközelebb próbáld ki te is. Jó erzés ☺

2017. nov. 16. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek:

Szerintem a kérdezőben azért fogalmazódott meg ez a kérdés, mert ugye utána az osztálytárs odament a tanárhoz, és azt mondta, hogy ugye megmonda, hogy így lesz.

2017. nov. 16. 15:34
 4/4 anonim válasza:
Nem biztos , hogy fogadásból volt, csak egyszerüen bizott abban , hogy te jó leszel. A tanár meg lehet , hogy nem gondolta azt rólad , hogy menne.
2017. nov. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!