Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen üresnek érzem az...

Teljesen üresnek érzem az életem. Ha érezted már ezt, mi segített a változtatásban?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy telnek a napok egymás után, de valójában olyan mintha nem élnék.

Mintha nem lenne értelme reggel felkelnem.

Ha volt valaki ilyen helyzetben, hogy sikerült újra értelmet találnia a mindennapokban?

26/N

2017. aug. 11. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Mivel telik egy napod? Mi érdekel, mivel foglalkozol? Haverok/barátok/párkapcsolat téren hogy állsz?
2017. aug. 11. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

szerintem ez a normális, kivéve ha valaki korábban is extrém izgalmas életet élt.

nekem is unalmas. dolgozok, hazaérek, és ennyi.

én néha beülök az autóba szabadidőmbe, és elmegyek csak úgy céltalanul valamerre, mert szeretek vezetni. jelenleg mondjuk arra várok, hogy elvihessem szervízbe, hogy a kötelező karbantartás meglegyen, utánna megyek külföldre is.

2017. aug. 11. 21:20
 3/13 anonim ***** válasza:
szabadidőmben.
2017. aug. 11. 21:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az élet szar, de van néhány elfoglaltság, amit az emberiség űz a túlélésért: emberfeletti erőfeszítést igénylő sportolás, vallásosság, alkoholizálás, családalapítás és -fenntartás, másokról való gondoskodás, önkénteskedés, ezotéria, szerelem, művészet... én most ez utóbbit űzöm, festek és verseket írok. Persze nem megélhetésből, hanem a magam szórakoztatására és az érzéseim kifejezésére.
2017. aug. 11. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

A filozófia professzora előadást tart. Fog egy nagy befőttesüveget és elkezd bele rakni köveket. Az üveg az élet, mondja. A kövek a fontos dolgok, a család, az egészség, az életcélok. Az üveg hamar megtelik, de ekkor elkezd kavicsokat tölteni a kövek közé. Ezek a kevésbé fontos dolgok, a munkánk, a hobbink, a barátaink. Amikor már kavics sem fér több, akkor elkezd homokot szórni az üvegbe, amit az teljesen kitölt. A homok az élet apró dolgait jelenti, egy jó ebéd, egy film, egy divatos blúz vagy egy koncert. Nagyon fontos viszont a sorrend, mondja, mert ha előbb a homokot öntjük az üvegbe, akkor a kavicsoknak és a köveknek nem jut hely!

A szünetben odament egy diák a tele befőttesüveghez és egy üveg sört öntött rá, majd így szólt: soha sem lehet annyira tele az életed, hogy egy üveg sör ne férjen el benne! :)

2017. aug. 11. 21:22
 6/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, igazából az ember kiég ha nincsenek mellette napi szinten a barátok, ismerősök haverok. Amikor csak lehet ki kell használni az időt a szórakozásra, és olyan dolgokat csinálni ami kicsit kimozdít a komfortzónádból, legyen az akár jó értelemben valami hülyeséget csinálni. :) Legalábbis nekem ez hiányzott egy darabig az életemből. 25/F
2017. aug. 11. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Rajzolj nekem egy bárányt.
2017. aug. 11. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
Volt ilyen velem is. A megoldas az hogy olyan kihivasokat keresel aminek van jelentosege szamodra es eleg nehez ahoz hogy kuzdeni kelljen erte.
2017. aug. 11. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
12%
Majd én adok értelmet az életednek. 😉 29F
2017. aug. 11. 23:08
 10/13 Bihar Valatonon ***** válasza:

Mindenkinél vannak hasonló "üresjáratos" időszakok....és mindenki máshogy lábal ki belőle.

Először is nem árt rendbe tenni a lelki dolgokat, hogy ezt mi váltja ki, mert mindig van valami ok.

Nincsenek céljaid? Nincsen meg azaz életedben, ami miatt teljességet éreznél? Nincsenek körülötted olyanok akikkel megfelelően megtudod beszélni a dolgaid?

Meg kell találni az okot, és hogy merre tovább.

2017. aug. 12. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!