Meztelen aludni bunkóság vagy teljesen normális?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 10:57
1/11 anonim válasza:
Otthon normális, vendégségben necces.
2/11 anonim válasza:
Attól függ hol alszol. Ha társaságban (pl.: többnapos osztálykiránduláson) akkor igen, de ha otthon vagy akkor nem. Rengetegen aludnak meztelenül, ilyen melegben főleg attól, hogy nem beszélnek róla.
3/11 anonim válasza:
A meztelenség az egyik legtermészetesebb dolog, ahogy a neve is mutatja. Egészséges és kellemes is. Társaságban zavaró lehet , de otthon azt csinálsz amit akarsz.
4/11 anonim válasza:
Bunkóság. A szörnyek az ágy alatt amikor előjönnek éjjel, szerinted szeretik nézni a meztelen tested? Na ugye!
5/11 anonim válasza:
Az ágyamban senkinek nincs joga ítélkezni miatta. Vendégségben pedig nagyon nagy bunkóság.
6/11 anonim válasza:
aludtam már haveromnál és ott is meztelenül
7/11 anonim válasza:
Ebben a melegben jobbat nem is tehetsz! Sokkal kényelmesebb! Na persze csak ha otthon vagy. Én sajnos egyedül is vagyok.
8/11 anonim válasza:
Nagyon jó meztelenül aludni,mindenki próbálja ki!
10/11 anonim válasza:
rendszeresen meztelen alszom itthon is rokonoknál is 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!