Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerelmes lennék?

Szerelmes lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Van egy tanárom,aki idén kezdett tanítani minket.Nekem már az első pillanattól kezdve tetszett,de amit magamon egy ideje tapasztalok,az megdöbbent.Akármikor bejön órára,elvörösödök,zavarba jövök,minél természetesebb próbálok lenni,ami természetesen nem megy,liftezik a gyomrom.Soha senkinél nem tapasztaltam még ilyet,fogalmam sincs mi van velem.Beszéltem már vele többször is,jól elbeszélgettünk,kedves.De nem akarom ezt szerelemnek nevezni,hiszen nem ismerem annyira,sosem voltam még szerelmes,de én mindig úgy képzeltem el,hogy az akkor tud csak kialakulni,ha mélyebben megismerted a másik ember lényét.Mi lehet ez szerintetek?

Mielőtt elkezdenétek mondani,hogy felejtsem el,és ne tegyek semmit,nem is állt szándékomban,és természetesen el szeretném felejteni,hiszen tudom,hogy ebből úgysem lehet semmi.

Csak kíváncsi vagyok,nektek volt-e már ilyen.Gimnáziumba járok egyébként,bár nem tudom ez a sztori szempontjából mennyire fontos.

2017. nov. 15. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem bántásból, de ebben mi a felnőtt és mi a párkapcsolat?
2017. nov. 15. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Menj a tini párkapcsolatok kategóriába. ha meg elmúltál 18 éves, akkor meg inkább bújj el.
2017. nov. 15. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Távolról sem.
2017. nov. 15. 17:20
 4/4 anonim válasza:
Szerintem a szerelem úgy alakul ki, hogy előszőr csak tetszik az illető, aztán mikor némi viszonzást is vélsz felfedezni, esetleg szemeztek, ilyesmi akkor erősődik fel. Egyáltalán nem kell hozzá a másikat jól ismerni, viszont szerintem a viszonzás (ill. a vélt viszonzás) elengedhetetlen hozzá. Nem tudom ez megvan-e nálatok vagy sem...?
2017. nov. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!