Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Előbújás. Milyen ötlet?

Előbújás. Milyen ötlet?

Figyelt kérdés

Idén (11.ben) új suliba kerültem. Itt kötelező a hittanóra, de valami kegyetlen. A hitoktató mindig a melegeket szidja (milyen undorító, utálatosság stb.). Kezd nagyon elegem lenni. Úgy gondoltam, hogy egyik órán felszólalok és elmondok pár dolgot(nyilván emberi hangnemben): először is megkérdezem, hogy mi is a baja "velünk", illetve elmondom neki, hogy ez nem választás kérdése. Itt szeretnék Comming out-tolni az osztály előtt is. (Szeretnék erőt adni a suliban lévő LMBT embereknek, hogy ez is természetes dolog, illetve azt is meg akarom mutatni az embereknek, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint a heterók).

Szerintetek milyen ötlet?

Milyen szöveggel kéne felszólalnom?

18/F/meleg

2017. nov. 14. 06:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogd vissza magad, inkább csak közvetetten érd el hogy a hittan oktatóra nyomást gyakoroljanak, a felettese vagy valami olyasmi. Van olyan vallási vezető, aki úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a mindent az általa követett vallásnak akar alárendelni hogy azt mind iSTEN teremtette. Felhozhatnád valami ilyen magyar személynek az előadását és könnyen hozzáteheted hogy még a b|_|z!kat is isten teremtette. Hátha földhöz vágja magát.

Talán az ő személyében csak egy rendkívül ostoba embert kell elviselned. Amíg nem vagy felkészülve rá, addig nem valami jó ötlet gyarapítani az ellenségeidet.

Homoszexuálisnak lenni talán olyan hogy más helyett saját magadban keresed az ellentéteket, de hidd el, az emberek nem egyformák.

2017. nov. 18. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg hagyd a francba. Aki valami ostoba beidegződés miatt rühelli a melegeket, az nem fog 1 csapásra megváltozni. Te viszont új suliban vagy. Jövőre iskolát akarsz megint váltani, mert egy bigott szektamókus tönkretette a tanulmányaidat a pofára osztályozás miatt? Arról nem is beszélve, hogy vallásos suliban fiú barátaid nem lesznek így. Mármint csak sima barát. A gyerekek és a kamaszok nagyon kegyetlenek tudnak lenni.
2017. nov. 27. 04:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Red State című filmet, aztán szűrd le, hogy a fantasztikus tisztességes hithű és csodálatos "emberek" mit tennének már csak azzal is akire valamelyik hasonszőrűjük rá fogja, hogy meleg. Bár a vége felé, mindenkit agyonlövöldöznek, még azokat is akik csak véletlenül kerültek kapcsolatba (áldozatok+gyerekeket is) a fantasztikusan csodálatos és tisztességes "emberekkel". A hithű és fantasztikus emberek peddig ott vannak a közvetlen közeledben. Kapcsold be a tv-t (M) vagy menj ki az utcára. Hithű reneszánsz van Magyarországon.
2017. dec. 17. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha előhozakodsz vele, akkor onnantól légy felkészülve mindenre, de minden tiszteletem, ha bevállalod. Otthon tudják már?
2017. dec. 17. 12:11
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, othon tudják
2017. dec. 18. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!