Szerintetek ez egy jó ötlet a tanár részéről?
1. Ez tényleg nem jó megoldás.
2. "arab stréber" "utálja mindenki" "folyton mosolyog" Hát igazad van rohadjon meg. -.-" (remélem értetted a szarkazmust)
1. A kérdésednek nem tudom mi értelme volt.
2. "arab stréber" ez rasszista és gonosz. Mindenki utálja, pedig semmi rosszat nem tesz csak tanul és mosolyog (elméletileg mindegyikőtöknek ez lenne a dolga) viszont mindenki utálja
3. szerintem legyél te az aki jó fej vele, mert amíg nem ismered addig nem tudhatod, lehet tök vicces és kedves
4. Ha a többiek ok nélkül bántják állj ki mellette és hidd el, lehet hogy életre szóló barátságok köttetnek
2. vagyok.
Ha ráadásul beszél is, lehet, hogy idegesítő, de azt jelenti, hogy ő nyitott. Rád is.
A legegyszerűbb ha elmondod ennek a srácnak, hogy zavar téged ezzel a viselkedésével. Őszintén, nyíltan beszélj vele, mert lehet, hogy nincs is tisztában azzal, hogy mások számára zavaró amit csinál. Például amiket itt leírtál, azt mind a szemébe is mondhatnád, elmagyarázhatnád neki, hogy nem szimpatikus ez az erőltetett "műmosoly", és szeretnéd, ha őszintén mosolyogna. Aztán így megbeszélhetitek a többi szokását is.
Sokan nem merik a másik szemébe mondani, ha valami bajuk van vele. Te ne legyél ilyen. Ha valami zavar, azt meg lehet beszélni és lehet változtatni rajta. És azzal kell beszélni, akivel gondod van, nem pedig valaki mással a háta mögött, mert attól nem változik semmi.
Magyarul ne egymásról, hanem egymásnak beszéljetek. :)
Nem jó ez az ültetés.
Szerintem mindenki üljön olyan valaki mellett, akivel jóban van.
Egy óra kivételével mindenhol a barátnőim mellett ülök. És csak azon az egy órán, ahol nem, tudok nehezen figyelni. Mert a tanárnő egy székkel mellém ültette a leghangosabb és lgidegesítőbb fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!