Mit szeret mindenki ebben az osztálytársamban?
Szóval van egy lány az osztályomban, akinél nagyobb parasztot még életemben nem láttam. Rá tényleg igaz, hogy minden második szava egy káromkodás, még a tanárokkal is így beszél. Múltkor kikaptunk egy dolgozatot és semmit nem tanult rá, de azt hitte, ettől függetlenül össze tud hozni minimum egy 3-ast, erre pont megadta neki a tanár a 2-est és ráordított, hogy "Tanár úr, b4sszameg, ez mi a f4szom????"..A tanár meg ahelyett, hogy kikérte volna magának, hogy hogy beszélhet így vele vagy valami, tök nyugodtan megkérdezte, hogy mi a baj. Más tanárok is hasonlóan reagálnak amúgy, van, aki még nevet is rajta, meg az egész órát végigbeszélgeti vele. Pedig nem mintha olyan értelmes témái lennének, múltkor az egyik tanárral arról beszéltek kb egész órán, hogy a qrvák hogy adóznak...
Az osztálytársaink közül is szinte mindenki szereti, de ezt sem bírom felfogni, hogy miért, ugyanis hót idegbeteg. Volt, hogy egy csajt megfenyegetett, hogy megveri, mert szerinte a lány flegmán nézett rá :DD Meg mindenkivel úgy beszél, mint egy kutyával, a hátuk mögött kiröhögi őket..
Én vagyok az egyetlen ember, aki nem érti, mi szeretni való van egy ilyen emberben? Mielőtt amúgy valaki leírná, hogy biztos csak irigy vagyok, nem vagyok az, csak tényleg felfoghatatlan számomra ez a jelenség, hogy az ilyen embereknek mindenki nyalizik, pedig meg se érdemlik, aki meg megtanult az évek során normálisan viselkedni legalább az iskolában, meg más témái is vannak, mint a Pumped Gabó meg hogy hány pasit szopott le szombaton a buliban, azt le se szarják. (Mármint itt nem magamra gondolok, hanem pl. pár emberre, akikkel jóban vagyok az osztályból)
A 9. válaszod indokolatlan kirohanásában azt látom, hogy téged komolyan frusztrál, amiért nem vagy annyira népszerű, vagy ahogy írod, az emberek 90%-ának nincs türelme hozzád.
Nem fogom ekézni ezt a csajt, nem tudom ki ő és miért olyan, amilyen. Nem is az én dolgom, de igazából nem is a tiéd. Arra viszont neked pont jól jön, hogy szembesítsen a saját problémáiddal, pl. azzal, hogy igazságtalannak érzed, amiért az emberek téged nem értékelnek annyira, amennyire szerinted megérdemelnéd. Mivel téged sem ismerlek, ezért nem tudok erre ötleteket adni. De jó alkalom lenne ez egy alaposabb önvizsgálatra a részedről.
Ha egyenesbe jössz ebben a témában, le se fogod szarni ezt az osztálytársadat, hidd el.
Istenem, mondom, hogy nem az frusztrál, hogy nem vagyok olyan népszerű, mint ő, hanem az, hogy ő egyáltalán mitől olyan népszerű? Komolyan vannak ilyen emberek, akik ezt szeretik, ha így beszélnek, viselkednek velük, mint ez a lány másokkal?
Mondjuk azt kicsit tényleg igazságtalannak érzem, hogy a tanárok ennyire másképp viselkednek vele, mint pl. velem. Ő kb minde órán 10 percenként feláll, az egyik haverjával úgy beszélget a terem egyik végéből a másikba átordibálva, mintha a tanár ott se lenne és még csak rá sem szólnak, ha valamelyik tanár házit ad fel és következő órán meg akarja nézni, még ő van felháborodva, hogy mekkora f4szkalap már a tanár is, hogy házit ad fel, mintha 9.-esek lennénk kb és végül az övét be se szedik, én meg egy feladatot kihagyok és kapok egy 1-est :D Pedig kettőnk közül én vagyok az, aki figyel órán és szerintem nem nekem lenne szükségem arra, hogy még itthon is gyakoroljak.
Vagy amikor épp wc-re akar menni, csak fogja magát és kisétál és félúton odaszól a tanárnak, hogy "Tanárnő/úr, kimegyek, mert mindjárt behugyozok", én meg pár hete ki akartam menni mosdóba és a tanár dührohamot kapott emiatt, mert megkérdeztem, kimehetek-e és leüvöltötte a fejem, hogy nem óvodába járok már, szóval bírjam ki az óra végéig, meg azt is megkaptam a végén, hogy szaktanárit ad, ha még egyszer ilyen bagatell indokokkal meg merem zavarni az óráját :DDD
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!