Az egész osztályban rajtam kívül 2 lány van, de ők elvannak ketten, rajtuk kívül mindenki más fiú. Hogy tudnék kijönni velük? 15/l
Figyelt kérdés
Hát ha már a két lánnyal nem tudok kijönni (próbáltam beszélni velük de nemigen érdekeltem őket) akkor próbálnék a többiekkel, de szinte tudomást sem vesznek rólam.2017. szept. 7. 01:09
1/2 anonim válasza:
Hű, ez tényleg elég szorult helyzet, de van rá megoldás. Én azt vettem észre, hogy a fiúk azokat a lányokat kedvelik, akiknek van humorérzékük, értik a vicceket, illetve nem sértődnek meg minden apróságon. Ha mindenféleképpen be szeretnél illeszkedni közéjük, akkor muszáj lesz a személyiségedet kicsit hozzájuk formálnod. Ezzel nem azt mondom, hogy változz meg, de nyilván kell némileg alkalmazkodni. Akkor vagy leginkább előnyben, ha az előbb említett tulajdonságok illenek rád. Viszont, hogyha ezeket nehezedre esik félretenni, akkor még mindig ott van az a lehetőség, hogy az évfolyamról barátkozhatsz másokkal. Nagyon remélem, hogy tudtam valamennyire segíteni, én szurkolok neked! :)
2/2 anonim válasza:
milyen suli ez?? miert nem mentel csajosabb suliba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!