Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szeret mindenki ebben az...

Mit szeret mindenki ebben az osztálytársamban?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány az osztályomban, akinél nagyobb parasztot még életemben nem láttam. Rá tényleg igaz, hogy minden második szava egy káromkodás, még a tanárokkal is így beszél. Múltkor kikaptunk egy dolgozatot és semmit nem tanult rá, de azt hitte, ettől függetlenül össze tud hozni minimum egy 3-ast, erre pont megadta neki a tanár a 2-est és ráordított, hogy "Tanár úr, b4sszameg, ez mi a f4szom????"..A tanár meg ahelyett, hogy kikérte volna magának, hogy hogy beszélhet így vele vagy valami, tök nyugodtan megkérdezte, hogy mi a baj. Más tanárok is hasonlóan reagálnak amúgy, van, aki még nevet is rajta, meg az egész órát végigbeszélgeti vele. Pedig nem mintha olyan értelmes témái lennének, múltkor az egyik tanárral arról beszéltek kb egész órán, hogy a qrvák hogy adóznak...

Az osztálytársaink közül is szinte mindenki szereti, de ezt sem bírom felfogni, hogy miért, ugyanis hót idegbeteg. Volt, hogy egy csajt megfenyegetett, hogy megveri, mert szerinte a lány flegmán nézett rá :DD Meg mindenkivel úgy beszél, mint egy kutyával, a hátuk mögött kiröhögi őket..

Én vagyok az egyetlen ember, aki nem érti, mi szeretni való van egy ilyen emberben? Mielőtt amúgy valaki leírná, hogy biztos csak irigy vagyok, nem vagyok az, csak tényleg felfoghatatlan számomra ez a jelenség, hogy az ilyen embereknek mindenki nyalizik, pedig meg se érdemlik, aki meg megtanult az évek során normálisan viselkedni legalább az iskolában, meg más témái is vannak, mint a Pumped Gabó meg hogy hány pasit szopott le szombaton a buliban, azt le se szarják. (Mármint itt nem magamra gondolok, hanem pl. pár emberre, akikkel jóban vagyok az osztályból)

2017. okt. 31. 14:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Félnek tőle
2017. okt. 31. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom jól néz ki a csaj. Lányoknál ennyi bőven elég, hogy mindenki körbeugrálja őket.
2017. okt. 31. 14:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem roma a lany? Mert akk lehet h a tanarok is es a diakok is felnek tole es a csaladjatol,azert nem mernek szolni. Vagy csak nagyon helyes es minden pasi es tanar meg akarja dugni.
2017. okt. 31. 15:08
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Suliban kb. ez van... olyan korosztály, hogy az a menő, a különleges, aki a legjobban tud lázadozni és a legtahóbb. Én elitgimibe jártam, és nálunk is ilyesmi lányok voltak a menők... de amikor olyan típusú lányok a sztárok még sok normálisabb ember körében is, aki pl. poénból radírt dob egy srácra stratégiai helyen, hogy felálljon neki, visszapofáz a tanárnak, 12 évesen már szopott, 13 évesen már kipróbálta a kokaint, 14 évesen láncdohányos, az élete csúcspontja, hogy vmi feka gengszterrapper öltözőjébe bemehetett miniszoknyában pózolni...
2017. okt. 31. 15:52
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
A kisugárzását. Mivel minden ember rendelkezik az empátiával ès a szimpátiával. Ezek a kèpessègek lefordítják egymás állapotát.
2017. okt. 31. 16:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként még csak nem is roma, meg nem is néz ki jól...Sőt. Mondjuk tény, hogy elég kihívóan öltözködik, de van, hogy egy héten 3-szor is jön ugyanabban a ruhában. Szóval nem valami igényes.
2017. okt. 31. 16:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Nálunk sem a legszebb lányok voltak körülrajongva, hanem vagy aki gazdag volt, vagy aki bunkó (mert a lázadás az menő), vagy aki k...s, vagy bármelyik kombinációja.
2017. okt. 31. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Akkor legyünk egy kicsit objektívak. Az, hogy a tanár nem kapta föl a vizet, nem azt jelenti, hogy fél a csajtól, hanem hogy jó tanár, aki ahelyett, hogy lesüllyedne a lány szintjére, értelmes felnőtt emberként reagál. Mi gimiben azokat a tanárokat tiszteltük a legjobban, akik nem ordítoztak minendenért, hanem képesek voltak megőrizni a hideg vérüket. Biztos van ennek valamilyen pszichológiai magyarázata, de sajnos nem vagyok otthon a témában, csak a tapasztalataimat mondom. A prostituáltak adózása egyébként szerintem érdekes téma. Nem olyan dolog, amiről nap, mint nap hallasz, tehát jogos a kérdés, vajon hogy működik. Hogy miért szeretik sokan? Valószínűleg van egy kisugárzása, ami megfogja az embereket, esetleg egy olyan oldala, amit te nem ismersz, mert meg se próbálsz megismerni. Azt meg, hogy féltékeny vagy rá, ne is tagadd, minden szavadból süt, hogy az vagy. Elítéled, de ugyanakkor olyan akarsz lenni, mint ő. (A "pár ember, akit ismerek" az ilyen kérdéseknel körülbelül annyira hihető, mint az "egy barátnőm" a szerelmi kérdésknél.) Jöhet a lepontozás, de az elfogult nyafogásod alapján akkor sem fogom kis ringyónak meg miegymásnak nevezni a csajt. Tőlem lehet az is, de te olyan elvakult vagy vele szemben, hogy nem lehet megítélni.
2017. okt. 31. 19:15
 9/14 A kérdező kommentje:

8. Nem igazán érdekel, mit hiszel el meg mit nem. Mellesleg ha már objektívek akarunk lenni, szerintem te is ilyen tipikus nagypofájú kemény gyerek vagy/voltál, azért kezdtél engem ócsárolni meg gyanusítgatni, hogy irigy vagyok rá, ez pont a ti jellemzőtök. Nincs semmi vitakultúrátok, ha valaki rosszat mond a fajtátokról, az egyből biztos irigy és titkon arról álmodozik, hogy olyan lehessen, mint ti.

Szóval elmondanám, hogy irigy rá a halál, én személy szerint sokkal értékesebbnek tartom magam annál, minthogy egy ekkora parasztra irigykedjek, aki egy fél mondatot nem bír elmondani anélkül, hogy legalább egyszer ne szerepeljenek benne a g***ci, rohadás, qrva, f***sz, b***sszameg, anyádp***csája, f4ssz***pó szavak; aki úgy viselkednek, mint azok a bizonyos nem épp a napon barnult társaink, akikre rá se lehet nézni, mert már megfenyegetnek, hogy neked mennek (vagy tényleg meg is teszik); aki a saját tanárainak sem adja meg még azt a minimális tiszteletet se, hogy legalább ne úgy beszéljen hozzájuk, mint más a kutyájához maximum, de azt viszont elvárja, hogy vele mindenki kedves legyen, hogy arra ötöst kapjon, hogy 12 év angol tanulás

után el tudja ragozni a létigét...

Bár biztos magadból indultál ki és te még erre is irigy vagy...Hát, rossz lehet.

De amúgy tényleg nem magamra gondoltam itt, tisztában vagyok vele, hogy túl nehezen nyílok meg embereknek, ezért sokaknak úgy tűnhet az első jó néhány alkalommal, amikor beszélnek velem, hogy kettyós vagyok, vagy csak simán bunkó és elhiszem, hogy az emberek 90%-ának nincs türelme hozzám. Bár annyira nem is baj, mert szeretek egyedül lenni, ha sokat kell emberekkel beszélgetnem, hamar "lemerülök" szociálisan és akkor egyik pillanatról a másikra rossz kedvű és nyűgös leszek.

De van pár személy az osztályból, akikkel mondhatni haverok vagyunk és ők egyikük azon kevés embereknek, akikkel van közös témánk és szeretek velük lenni, már csak azért is, mert tudnak normális emberek módjára beszélgetni, valamint mert ha valami bajuk van valakivel, odamennek hozzá és elmondják, min kéne változtatnia, nem úgy, mint pl. ez a csodálatos kisugárzású lány osztálytársam, akinek a mocskos szájára meg a lotyós stílusára annyira irigy vagyok, mint megtudtam, aki őszinteség címszóval szólogat be mindenkinek.

És néha már nekem esik rosszul, amikor azokat az embereket röhögik ki a hátuk mögött, akikkel barátkozok, mert szerintem nem ezt érdemelnék és semmivel se rosszabbak, mint a kérdésben forgó csaj vagy a hozzá hasonló baráti társasága, sőt. Vagy mint a 8. válaszoló.

2017. okt. 31. 23:48
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Na, most állj le kérdező. Hergeled magad a semmin, és kiforgatod a szavaimat. Egy szóval nem mondtam, hogy védeném a csajt. Azt mondtam, nagyon egy oldalú a kirohanásod róla, az emberek pedig hajlamosak túlozni. Én nem tudhatom, hogy valójában milyen, csak azt, hogy te milyennek látod. A kettő pedig nagyon durván el tud térni. Azt megint csak nem mondtam, hogy arra vagy irigy, amilyen. Azt mondtam, arra vagy irigy, hogy ő minden figyelmet megkap, míg rád senki sem figyel. (Egyébként ez is torzíthatja a róla alkotott képedet.) Azzal pedig, hogy személyeskedsz, hogy én milyen vagyok, csak magadat járatod le. Nem tudsz rólam semmit, még annyit se, mint én az osztálytársadról, semmi jogod ítélkezni. Ezt tisztázni akartam, ez az utolsó hozzászólásom a témában. Szép estét!
2017. nov. 1. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!