Mit tehetek, ha folyamatosan letilt mindenki, nem azért mert nem kedvelne, hanem azért, mert egy közösségben bizonyos emberek ostobaságokat és rágalmakat terjesztenek rólam?
olyanokkal ismerkedj, akikkel nincs közös ismerős, ennyire egyszerű...
azokat, akik mástól tájékozódnak rólad meg le kell szarni, minek lenne jó egy felszines ismerettség, ahol valójában nem is kíváncsiak rád?
Hát figyelj, tudod ez olyan, hogy mindig lesznek olyanok akik csúfolnak, és akik csúfolva vannak. Ránk is csúnyán néztek anno amikor összejöttem az akkori párommal, fiatal, 15 éves volt, én 17, szűz, sosem volt barátnőm, csúnya is voltam, és csak az edzésnek éltem. És még mind e mellett még nagyon szegények is voltunk, tényleg...
És összejöttem ezzel a helyes lánnyal, mindenki alánk tett ahol tudott, egy kellemes társaságunk volt, de mivel náluk kicsit jobb volt a helyzet anyagilag is, és kelendőb úgymond a lány, így elég nagy háború volt, és nehéz együtt maradni.
Sajnos nehezen bírtuk, és végül nem maradtunk együtt, amit a mai napig bánok, hogy nem voltam türelmes, mert a facebookját még mindig nézegetem, mi lehet vele. De szép 4,5 évet együtt voltunk, és minden anyázás nélkül, ha cink ha nem sírva váltunk el.
Ez egy tanulságos sztori szerintem. Nem szabad hagyni hogy mások befolyásoljanak. Engem mindig csúfoltak, de mégis stand up comedibe illő stílusom lett, így akik anno bántottak, véletlen egy társaságban vagyunk, ők már sehol nincsenek. Nem azért mert jól keresek, nem azért mert kikupálódtam, mert így döntöttem.
Nem tudom mivel tudnának bemocskolni, nem értem egyébként. Fél válról oda kell dobni a csajnak, ha emiatt nem válaszol és letilt, akkor ő veszít. Te meg álj a sarkadra, ne legyél örök vesztes, mert nem jó szerep.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!