Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehetek, ha folyamatosan...

Mit tehetek, ha folyamatosan letilt mindenki, nem azért mert nem kedvelne, hanem azért, mert egy közösségben bizonyos emberek ostobaságokat és rágalmakat terjesztenek rólam?

Figyelt kérdés
Például bejelölök egy lányt az iskolából akivel pár szót már beszéltem, tetszik, érdeklődik, elkezdünk beszélgetni, stb, majd két nap múlva azt írja, hogy rosszakat hall rólam, majd utána nem válaszol és le is tilt. Utána ez az egész terjed a közösségben és afféle "fertőzött" kiközösített állapotot érek el. Szinte minden közösségben találok olyan embert aki bemocskol valamivel. Ha nincs mivel kitalál magának valamit.
2017. jún. 9. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:

olyanokkal ismerkedj, akikkel nincs közös ismerős, ennyire egyszerű...

azokat, akik mástól tájékozódnak rólad meg le kell szarni, minek lenne jó egy felszines ismerettség, ahol valójában nem is kíváncsiak rád?

2017. jún. 9. 21:03
 2/8 Orfeus ***** válasza:
Én öngyilkos lennék :/
2017. jún. 11. 04:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát már megfordult a fejemben.
2017. jún. 11. 12:36
 4/8 Orfeus ***** válasza:

Hát figyelj, tudod ez olyan, hogy mindig lesznek olyanok akik csúfolnak, és akik csúfolva vannak. Ránk is csúnyán néztek anno amikor összejöttem az akkori párommal, fiatal, 15 éves volt, én 17, szűz, sosem volt barátnőm, csúnya is voltam, és csak az edzésnek éltem. És még mind e mellett még nagyon szegények is voltunk, tényleg...

És összejöttem ezzel a helyes lánnyal, mindenki alánk tett ahol tudott, egy kellemes társaságunk volt, de mivel náluk kicsit jobb volt a helyzet anyagilag is, és kelendőb úgymond a lány, így elég nagy háború volt, és nehéz együtt maradni.

Sajnos nehezen bírtuk, és végül nem maradtunk együtt, amit a mai napig bánok, hogy nem voltam türelmes, mert a facebookját még mindig nézegetem, mi lehet vele. De szép 4,5 évet együtt voltunk, és minden anyázás nélkül, ha cink ha nem sírva váltunk el.

Ez egy tanulságos sztori szerintem. Nem szabad hagyni hogy mások befolyásoljanak. Engem mindig csúfoltak, de mégis stand up comedibe illő stílusom lett, így akik anno bántottak, véletlen egy társaságban vagyunk, ők már sehol nincsenek. Nem azért mert jól keresek, nem azért mert kikupálódtam, mert így döntöttem.

Nem tudom mivel tudnának bemocskolni, nem értem egyébként. Fél válról oda kell dobni a csajnak, ha emiatt nem válaszol és letilt, akkor ő veszít. Te meg álj a sarkadra, ne legyél örök vesztes, mert nem jó szerep.

Hány éves vagy?

2017. jún. 11. 18:12
 5/8 A kérdező kommentje:
25, olyanokat terjesztenek, amikor pl ismerkedni akarok hogy én zaklatom, molesztálom a lányokat, csak mert mondjuk 19 éves lányokkal is ismerkedek, meg hogy kirúgtak az egyetemről, meg elmebeteg vagyok, mindenféle szépet és jót ami persze nem igaz. Már nagyon az öngyilkosságon gondolkodtam, nekem is volt egy nagyon komoly kapcsolatom 3 évig, a lány elhagyott mert az anyja alánktett meg úgy érzem a képben volt néhány más fiú is. Azon már túl vagyok, de azóta nem tudtam újrakezdeni az életem mert rengeteg időt veszítettem és "túl idős" vagyok a fiatalabb lányokhoz. HIába érzem azt, hogy megállt akkor az idő és még mindig 20 vagyok, már 5 évvel túl vagyok ezen.
2017. jún. 11. 19:00
 6/8 Orfeus ***** válasza:
Hát a kor itt teljesen lényegtelen... Ne azért írj egy lányra mert 19 éves, vagy mert 18. Barátnőt akarsz vagy reszelni? Ha barátnőt akkor nem fogja senki kőbevésni neked hogy ennyi idős kell hogy legyen... Azt nézel amit akarsz, mi van ha veled egy idős, az miért nem jó?
2017. jún. 11. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a közösségi oldalon kéne ismerkedned hanem élőben és akkor rögtön tudod tisztázni az ilyen dolgokat.
2018. jan. 15. 08:56
 8/8 anonim válasza:
Szerintem szard le mit írnak rólad!Ha nem igazak, nyugodt lehet a szíved, és aki mástól elhisz baromságokat, és nem hallgat meg téged, az nem is igazi barát.
2018. márc. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!