Mennyire van bűntudata annak az embernek, aki miatt valaki öngyilkos lesz ebben az esetben? (Konkrét példana leírásban) Belőletek ez milyen érzést váltana ki?
Figyelt kérdés
Szoval a sulis szekalasok, piszkalodasok elegge nagy hatassal vannak az emberre. A varosunkban joo par eve egy gyerek pont emiatt lett ongyilkos.
Elegge elgondolkoztam most ezen a sztorin, es:
Szerintetek milyen erzest vallt ki azokbol, akik tudjak, hogy tehetnek az aldozat ongyilkossagarol, mert mondjuk folyton szivattak, piszkaltak ot a suliban? Beloletek milyen erzest valtana ki, ha a helyukben lennetek?
2017. okt. 24. 23:50
21/23 anonim válasza:
Semmit nem éreznék ugyanúgy engem is bántottak és ha én is elkezdtem volna bántani másokat akkor tudnám milyen érzés neki és mivel én kibírtam így neki is ki kell.
22/23 anonim válasza:
Szomorúan olvasom hogy egy embert nem érdekel,hogy valaki meghalt miatta valaki.Milyen világban élünk.Egy egész család mehet bele tönkre egy egész életre.Ez senkinek nem jut az eszébe? :/
23/23 anonim válasza:
Miért legyen bűntudatom, ha valaki engem tesz felelőssé azért, mert meg akar halni, miközben én egyébként nem adok erre nyomós okot, nem bántok senkit... Párkapcsolatok témakörben már több olyan esetet olvastam, amikor valakit azzal zsarol a párja a már haldokló, tönkrement kapcsolatukban, hogy ha elhagyja, akkor megöli magát. Ez önzés, ez is egy formája a bántalmazásnak. A másik, amikor valakinek nincs kedve élnie, mert nem talál társat, de amikor arról van szó, hogy megkérdezzük, hogyan próbálkozik, meg kiknél, meg ő milyen ember, és rávilágítunk, hogy ezen-azon kellene változtatnia, azt már nem, neki hulljon az ölébe valaki olyan, akit ő akar, másképp inkább meghal. Miért kellene sajnálnom az ilyen elfuserált, önző, akaratos embereket? Velem sem jött össze mindenki, akivel szerettem volna, és velem is szakítottak, és nem haltam bele, soha nem zsaroltam öngyilkossággal senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!