Volt már olyan osztálytársatok aki öngyilkos lett? Az osztályfőnök hogyan jelentette be? Az osztály hogy reagált?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 20:20
1/8 anonim válasza:
Volt. Sehogy mert mindenki tudta. Mivel sokan szerettük ezért sírtunk és persze gyászoltuk is mellette.
2/8 anonim válasza:
Volt ilyen a suliban, bár nem az osztálytársam volt. De nagy port kavart.
3/8 A kérdező kommentje:
Részvétem mindkettőtöknek!!:(
2015. ápr. 19. 20:39
4/8 anonim válasza:
Évfolyamtársunk volt az illető.
Sok ilyen gondolata volt.
De mikor megtörtént sok ember megdöbbent.
majdnem az osztályfőnök tudta meg utoljára, ha jól emlékszem egyik tanulótársunk szólt neki is.
5/8 anonim válasza:
Volt egy alsós (kisgimis, nálunk volt 8 osztályos képzés). Már nem tudom, talán nem ofő mondta, hanem egyik tanár az egyik órán, azt gondolta a többség tudja, mondtuk, hogy nem, ezért elmesélte.
6/8 anonim válasza:
Vicces, hogy az osztálytársak hogyan sajnálkoznak, amikor pont ők szokták előidézni az ilyen történéseket.
7/8 anonim válasza:
Mi osztályunkban is volt ilyen. 13 éves lány levetette magát a mélybe a panelház tetejéről. Durva volt, napokig meg voltunk döbbenve, elmaradt minden óra stb. Arra már nem emlékszem, ki közölte, de azt tudom, hogy én osztálytársaimtól tudtam meg először, nem tanároktól.
8/8 anonim válasza:
#1-es vagyok.
Kedves 6-os válaszoló. Nem mi miattunk lett az. A szülei verték. Mindenki szerette az osztályban de egy idő után már haza sem tudott menni mert folyamatosan bántották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!