Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire van bűntudata annak...

Mennyire van bűntudata annak az embernek, aki miatt valaki öngyilkos lesz ebben az esetben? (Konkrét példana leírásban) Belőletek ez milyen érzést váltana ki?

Figyelt kérdés

Szoval a sulis szekalasok, piszkalodasok elegge nagy hatassal vannak az emberre. A varosunkban joo par eve egy gyerek pont emiatt lett ongyilkos.

Elegge elgondolkoztam most ezen a sztorin, es:

Szerintetek milyen erzest vallt ki azokbol, akik tudjak, hogy tehetnek az aldozat ongyilkossagarol, mert mondjuk folyton szivattak, piszkaltak ot a suliban? Beloletek milyen erzest valtana ki, ha a helyukben lennetek?

2017. okt. 24. 23:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

9-es "Sőt nálunk mikor egyik srác öngyilkos lett mindenki örült a másnapi szabadnapnak meg hogy a pszihológus bejárása miatt (amire semmi szükség nem volt szerintem) elmaradtak az órák."

Ez egyszerűen borzasztó....

2017. okt. 28. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam öngyilkos pasi miatt le se szarta hogy korházba kerültem.Egy miatt a melobol is el kellett jönnöm de nem is érdekli hogy miatta ment tönkre az életem.kegyetlenek az emberek sajnos
2017. okt. 30. 22:08
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a piszkálók úgy fogják gondolni, hogy egy gyenge ember volt. Van ez az "öngyilkosok önzők, gyengék, bqsztassuk őket a síron túl is" mentalitás, ami szerintem pont alkalmassá teszi az embert arra, hogy másokat piszkáljon.
2017. nov. 4. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
"Én voltam öngyilkos pasi miatt" - Akkor vagy a szellemed ír ide, vagy csak kísérlet volt. :-)
2017. nov. 4. 21:15
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

Annyira nem volt vicces hetekig feküdni a pszihiártián nyugtatókkal teletömve.

Aki nincs a depresszióban nem is érthet ezeket.

Elég egy rossz szó ahoz hogy bekattanjon valami

Nem vicc a másik életével játszani

2017. nov. 5. 14:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt azért ugye elfogadod, hogy ha még élsz, akkor az nem öngyilkosság, hanem öngyilkossági kísérlet volt? Mellesleg nem más miatt kísérelted meg, csak átruháztad rá a felelősségedet, mint ahogy sokan teszik, akik ezzel próbálnak mást zsarolni, ez pedig nem tisztességes. Depresszió ide vagy oda, ha beteg vagy, ott vannak az orvosok.
2017. nov. 5. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt kiböl mit váltana ki.

Szóval én nem tudnék úgy élni hogy tudom valaki meg akarz halni miattam vagy vagdossa magát akármi.

Terrorizálni nem tudnék senkit.

Ha meg nem akarok töle semmit nem áltatom hanem megbeszélem vele szépen értelmesen hogy nem akarom hogy baja legyen.Én ha ismerösöm meg akarna halni segitenék tullépni a nehézségeken

2017. nov. 5. 18:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Én nem érezném tisztességesnek, hogy rám hárítja a felelősséget valaki azzal, hogy azt mondja, miattam lesz öngyilkos. Én erre senkinek nem adok nyomós okot, szóval nem lenne bűntudatom.
2017. nov. 5. 18:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Én soha nem utaltam rá hogy miatta volt nem is mondtam neki nem is utaltam rá,csak csendben eltüntem az életéböl,hogy mindenkinek jó legyen.
2017. nov. 5. 18:45
 20/23 anonim ***** válasza:
63%
Engem is cseszegettek a melóban hárman négyen felnőttkorban sem egy jó dolog rettegésben élni az tuti.
2017. nov. 5. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!