14L vagyok barátom 15 a szüleink tudnak róla ?
Multkor tesin 7.órába kinn voltunk a töri tanárral mert a tesi tanárnak ell kellet mennie .Kinn az udvaron beszélgettünk a barátokkal .Bejött a barátom tavaly idejárt (hozzáteném a tavalyi 8-ik vissza jár ) odajött megölelt beszélgettünk tovább erre odajön a töri tanár" mit képzelünk magunkról milyen undorítóak vagyunk szégyeljük magunkat "a barataimnak meg "persze ti meg aszisztáltok nekik szégyeljétek magatokat" utána kicsengettek elment mint aki jól végezte dolgát
?
"#4 köszi 😊 Remélem nem fog ezzel szivatni mert akkor félhangosan oda mondom "nem engem hagyott el a férjem"
Jah, akkor innen fúj a szél...
Nem kell arcoskodnod, úgyis szarul jönnél ki belőle.
"ne kezdjük ezt kérlek én nem voltam pofátlan vele ezt úgy írtam ha sokáig szivatna ha hülye .... nak tartasz akkor inkább ne foglalkozz velem én ezzel a komentemmiatt nem akkarok vitázni ... a közel jövőben nem akarok ezzel foglal kozzni"
Ja, csak egyetérteni szabad veled? :DDD Akkor nem kell itt, nyilvánosan kérdezni semmit.
Az milyen lenne, ha a tanáraid ott ölelkeznének folyton a tanórákon?
Attól, hogy szerelmesek vagytok, még lehet kultúráltan viselkedni, és csak ott ölelkezni, ahol illendő. Az iskolában nem illik. És ha annyira még nem vagytok értelmesek, hogy erre magatoktól rájöjjetek, akkor kénytelenek lesznek rátok szólni a tanáraitok a jövőben is.
"inkább a matekkönyveddel foglalkozz kérdező"
Meg a helyesírási szótárral...
#19 köszi
úgy bírom mikor tudja 14 vagyok és ezzel a sablonos veszólással jön a matek könyvel foglalkoz komoly?taláj már ki jobbat mert rohadt unalmas meg még anyit a matek könyvhöz 5 vagyok matekból szóval lehet abba hagyni mert már unalmas ok kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!