14L vagyok barátom 15 a szüleink tudnak róla ?
Figyelt kérdés
Multkor tesin 7.órába kinn voltunk a töri tanárral mert a tesi tanárnak ell kellet mennie .Kinn az udvaron beszélgettünk a barátokkal .Bejött a barátom tavaly idejárt (hozzáteném a tavalyi 8-ik vissza jár ) odajött megölelt beszélgettünk tovább erre odajön a töri tanár" mit képzelünk magunkról milyen undorítóak vagyunk szégyeljük magunkat "a barataimnak meg "persze ti meg aszisztáltok nekik szégyeljétek magatokat" utána kicsengettek elment mint aki jól végezte dolgát
?
2017. okt. 14. 22:08
1/27 A kérdező kommentje:
Azért raktam ki a ?jelet tudnak róla után mert csak akkor engedte ki írni
2017. okt. 14. 22:10
2/27 anonim válasza:
És most mi a probléma? Ez nem szégyen, ebben semmi szégyellni való nincsen. Tudnak róla, ozt akkor mi van? Eltiltottak titeket egymástól? Ha nem , akkor nincs vész szerintem, nem kell aggódnod. Hát ez nem bűn, hogy valaki szerelmes! A szüleid is azok voltak, annak a gyümölcse vagy te!:)
3/27 A kérdező kommentje:
Ui.jó tanuló vagyok jol viselkedek az óráin
2017. okt. 14. 22:13
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ .😊☺ Csak akkor olyan égő/rossz volt ,hogy ezekek mondta szégyeljük magunkat undorítóak vagyunk
2017. okt. 14. 22:15
6/27 A kérdező kommentje:
#2 neked írtam
2017. okt. 14. 22:15
7/27 A kérdező kommentje:
#4 az ,hogy tényleg igaza volt a tanárnak oda írtam először csak a
Gyk.úgy nem engedte ki írni
2017. okt. 14. 22:17
8/27 anonim válasza:
Ja, értelek. :) (#4 vagyok) Tudod, a tanárod egy barom. Ti meg csak szeressétek egymást! 😊
9/27 A kérdező kommentje:
#4 köszi 😊☺ Remélem nem fog ezzel szivatni mert akkor félhangosan oda mondom "nem engem hagyott el a férjem"
2017. okt. 14. 22:24
10/27 anonim válasza:
ez pofátlanság lenne , téged is simán elhagyhat még bárki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!