Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy tudom lemosni magamról?...

Hogy tudom lemosni magamról? (lent)

Figyelt kérdés
Iskolába még év elején csak úgy kaptam egy gyenge nyakast a osztálytársamtól, és a mai napig piszkál már társa is van szerencsére vagy is piszkálnak csak nem tudom, hogy miért sőt azt sem tudom, hogy mit jelent nekik. A haveromat megkérdeztem, hogy mi a fa ez és azt mondta, hogy ""csicskitás", és azért csicskitanak mert félnek tőled. Ezt úgy tudod megoldani, hogy megvered őket és békén hagynak." Értem, de én nem vagyok nagy verekedős meg rutintalan vagyok vagyis nincs sok esélyem, meg az előző iskolámban is ez volt a baj csak a lépcsőn le löktem a gyereket és ki raktak a suliból vagy is verekedni nem nagyon akarok mert nem éri meg, de viszont 3 évet nem akarok végig szenvedni meg elmenni sem akarok. Meg ha megütöm őket ami lehetetlen mert 2 egy ellen, utána mi lesz, rám küldik az egész familyt vagy mi? Mit tudok csinálni, hogy lemossam?

#verekedés #csicskitás #hogy lehet abba hagyni #mért jó nekik
2017. okt. 11. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Abba mi a verekedés, ha fogod és adsz mind a kettőnek egy parasztlengőt....?
2017. okt. 11. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Abból meg verekedés lesz.
2017. okt. 11. 16:44
 3/3 .,,.,,.,, ***** válasza:
Nem leszha elég nagy a parsztlengő.
2017. okt. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!