Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell a védőnői vizsgálat...

Miért kell a védőnői vizsgálaton megalázni az iskolásokat, főként a lányokat? (Ballagásig sem fogom ezt lemosni magamról, és higgyétek el, nem én fogom fel tragikusan! )

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy jövő héten védőnői vizsgálaton fog részt venni az osztályom, amiért nagyon parázok. Le kell majd vetkőznünk, bugyira melltartóra...

A lényeg az, hogy én elég gátlásos vagyok, főleg ebben az osztályban... utálnak engem, s minden alkalmat megragadnak, hogy valamiféle fogást találjanak rajtam, és ezen jót szórakozzanak. (mindez azért, mert szerintük egy nyalizós stréber vagyok)

Na, ez a védőnői vizsgálaton sem lesz másképp, abban biztos vagyok. Az a helyzet, hogy nem vagyok nádszálkisasszony, de azért jó pár fiúnak tetszettem már, csak nem a korosztályomból. Magas vagyok (kicsivel 170 cm fölött, a fölösleg nálam elsősorban csípőre megy, csak utána hasra, a melleimre azt szokták mondani, hogy koromhoz képest elég nagy...) Kb. így képzeljetek el, de ne ezzel az arccal.

[link]

Nos, képzelhetitek milyen érzés lesz majd bugyira és melltartóra vetkőznöm... enyhén szólva sem vagyok a kor ideálja testalkatban. És akkor ők megragadják majd az alkalmat és kibámészkodják magukat, mert ugye a tesi öltözőben erre nem igen adok nekik lehetőséget... aztán jön a súlymérés, amikor az a kis kötözködős védőnő hangosan be fogja mondani a kilókat. Igenám, de a lányok háromnegyede osztályból ötven kiló vagy annyi sincs... és én hol a fenébe vagyok ettől a 170 cm-remmel és a nem éppen manöken testalkatommal... ki fognak röhögni... érzem... és tudom előre. És ahogy ismerem azt a drágalátos védő nénit, ő is fog egy-két megjegyzést tenni a súlyomra. Ugyan a felnőtt BMI szerint a súlyom jó (24 egész valamennyi), de ez a gyerekeknek szánt BMI-ben messze meghaladja az ideálist... égni fog a pofám! Talán felfalok egy kiló fagyasztott almát, hogy addigra torokgyulladást kapjak, és ne kelljen suliba mennem :(

2012. nov. 18. 18:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

És nem tudom mikor volt már, de egyszer mondtam a védőnőnek, hogy szégyenlős vagyok... erre azt mondta, hogy akkor mehetek be majd egyedül a függöny mögé... na a nagy büdös fenét mehettem, amikor mértek vagy három lány osztálytársam figyelte árgus szemekkel, hogy mit mutat a mérleg, illetve utána az eredményt a védőnő hangosan elismételte -.-" Kérem, lőjenek le!

És ez még nem minden! Az iskola orvost sem bírom, mert, amikor múltkor oltáson voltunk, azzal macerált, hogy miért nem mosolygok meg blabla... :/

2012. nov. 18. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen alakod van marhára nem kell szégyelned! nálunk is megvolt általánosban ez a cikizés. de tojni rá nagyívben. én azt javaslom neked hogy szerezz be valami szép fehérneműt, és szépen húzd ki magad, ne lássák hogy nem vagy megelégedve magaddal. amúgy sem a kiló számít, hanem a tükör. ilyen alakkal pedig szavad nem lehet.
2012. nov. 18. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélsz édesanyáddal, hogy aznap ne kelljen suliba menned. Utána ha le is kell menned a védőnőnöz, már csak egyedül, vagy akik aznap hiányoztak.
2012. nov. 18. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Te én azt hiszem neked saját magaddal van bajod.

Saját magadat nem fogadod el.

2012. nov. 18. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez volt nálunk is általánosban. Ott én is ilyen kicikizett voltam, de nyugi gimi már nagyon más mindenki sokkal normálisabb :) én sem mennék be a helyedben, anyukád biztos megérti és igazol egy napot.
2012. nov. 18. 18:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy nézel ki mint Marylin Monroe, akkor nincs mitől tartanod. Akkor úgyis megpukkadnak az irigységtől.

Egyébként az, ha a popódra és a combodra megy a felesleg, van derekad, és cicid is, az a gyönyörű, és igazán nőies. Hogy még magas is vagy hozzá, az még szebb. A többiekből biztos csak az irigység szól, ha csúfolnak, ne érdekeljen, tudom, hogy ezt könnyű mondani, de hidd el, az lesz a lényeg, hogy csodás nővé kezdesz cseperedni, és megtalálod majd a párod és boldog életed lesz. Ha most csúfolnak ez azért van, mert ők is félnek majd levetkőzni, és ugyaúgy félnek a többiek kritikájától és gúnyolódásától. Inkább azt a megoldást választják, hogy gúnyoldónak, minthogy őket gúnyolják. Az meg, hogy strébernek titulálnak, lehet, hogy most nem esik jól, de gratulálok hozzá. És ha majd Te eléred a célod, bekerülsz álmaid egyetemére, és az leszel, ami mindig is akartál, a TE sikered lesz. Ők meg majd röhöghetnek magukon, amikor a Tescoban töltik a polcokat, vagy takarítanak.

A védőnő biztos helyes lesz, húzd ki magad, vedd fel a legszebb fehérneműdet, és egyik füleden be, másikon ki (amit a gunyoros osztálytársak mondanak).

Légy ügyes, drukkolok, és tudom, hogy Te csinálod jól.

Üdv.

2012. nov. 18. 18:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, nemcsak az a baj, hogy saját magammal...hanem én tényleg félek. Annyiszor kiröhögtek már a súlyom miatt. Alsóban tényleg kicsit kövér voltam. De az ötödik osztály előtti nyáron fogyóztam egy kicsit, plusz kezdtem nőiesedni... tehát, hogy a kilók inkább csípőre rakódtak, az lett szélesebb, derékba meg kisebb lettem, és elkezdett nőni a mellem. Ezért is kinéztek, mert én testben fejlettebb voltam már akkor, de ehhez az is hoozátartozik, hogy súlyba is mindig több voltam, mint ők. Persze észrevették, hogy azért már máshogy nézek ki, de továbbra is kiröhögtek, akárhányszor sulis mérekezés volt, és ez azóta is nagyon rosszul esik...
2012. nov. 18. 18:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ebben a korban valóban sokszor azért bántják a másikat mert irigyek. pl neked nagy a melled, gondolom a fele osztálynak mégcsak szúnyogcsípése van, aztán cseszi a szemüket. nőies alakod van, 5év múlva örülni fogsz ennek, mert tapadni fognak rád a pasik.
2012. nov. 18. 18:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen minden válaszolónak a biztatást. Ment mindenkinek a zöld kéz. :)
2012. nov. 18. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
de cuki vagy :)
2012. nov. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!