Titeket zavar az orvos/asszisztens előtti vetkőzés, meztelenkedés egy-egy vizsgálaton? 14L
Ugyan még nem voltam nőgyógyásznál, de egyáltalán nem tudna zavarni. Alapjáraton szégyenlős vagyok, de tudom, hogy annyit lát egy nap alatt is, hogy már herótja lehet tőle. Ha téged zavar, akkor menj hosszított felsőbe, és akkor le tudod húzni a fenekedre. Talán így annyira nem kényelmetlen.
16/L
Igen zavar a mai napig is. de hát ha egyszer muszáj..akkor muszáj. Én is nagyon szégyenlős vagyok. :)
19/L
Nem. Alapból szégyenlős vagyok, a barátnőim előtt sem vetkőznék le. (Felülről nem különösebben érdekel, de alulról semmiképp.)
De orvos előtt nem zavar. Főleg azóta nem, mióta orvosira járok, és látom, hogy tényleg mennyire nem érdekli az orvost.
Mi is látunk egy csomó beteget, de baromira nem érdekel, hogy épp milyen a melle, kövér-e vagy sem, szőrös-e vagy sem stb.
Ha véletlen fel is tűnik rajta vmi, akkor meg úgy is elfelejtem, tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!