Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Titeket zavar az orvos/asszisz...

Titeket zavar az orvos/asszisztens előtti vetkőzés, meztelenkedés egy-egy vizsgálaton? 14L

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 18:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk vannak olyan orvosok, akiket az se érdekel, hogy miért van ott a beteg, annyira kiégett, őt nyilván azt se veszi észre, ha levetkőzöl és 3 melled lóg a mellkasodon, de ilyen kis rezidensek előtt le nem vetkőzök, az száz.
2012. nov. 2. 23:04
 12/29 anonim ***** válasza:
Az asszisztens pont azért is van ott, hogy felügyelje, hogy a vizsgálat szabályosan történik. Nem csak az orvosnak segít!
2012. nov. 3. 06:49
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos igen. :( Én is nagyon szégyenlős vagyok.
2012. nov. 3. 14:49
 14/29 anonim ***** válasza:

Az asszisztens, mint felügyelő? :D

Az endokrinológusnál pl. még soha éltemben nem találkoztam asszisztenssel.

2012. nov. 3. 15:26
 15/29 anonim válasza:
Ha mentővel bevisznek, és eszméletlen vagy, akkor is mindent levesznek rólad :(
2012. nov. 3. 18:52
 16/29 anonim ***** válasza:
47%

Egy nőgyógyász ismerősöm mondta:

Addig jó amig a nők elhiszik, hogy csak egy "munkadarabok" a vizsgálat alatt. Amit szeretnének a nők, azt el is hiszik teljesen függetlenül a valóságtól.

2012. nov. 19. 14:27
 17/29 anonim ***** válasza:
41%
Miért?.. Interjút készített az összes többi nőgyógyásszal? Aki ilyen kijelentést tesz, jobb, ha visszaadja a diplomáját, mert nem méltó a hivatására...
2012. nov. 19. 15:44
 18/29 anonim ***** válasza:

Igen, a többi nőgyógyásszal is beszélő viszonyban van.

Miért ne lenne méltó rá???

Ragyogó szakember, de szerinte is a férfi az férfi marad általában, és azért mert mert felveszi vagy leteszi a fehérköpenyt, nem fog sem nemet váltani, sem impotens nem lesz.

2012. nov. 19. 16:37
 19/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem, ez nem így működik. Ha valaki nem tudja a szexuális indíttatását kikapcsolni munka közben, az nem való erre a pályára! Mielőtt még kételkednél, igen, meg lehet valósítani!
2012. nov. 19. 19:49
 20/29 anonim ***** válasza:
35%

nem kételkedem, hanem tudom, hogy a férfi az férfi marad.

Nem fog ráugrani természetesen a páciensére, de azért elnézegeti...

Családomban is van nőgyógyász, sok mindent hallottam tőle, amit jobb ha nem tudtok...

2012. nov. 20. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!