Titeket zavar az orvos/asszisztens előtti vetkőzés, meztelenkedés egy-egy vizsgálaton? 14L
Te nyugodtan hidd el, úgy sokkal jobb neked.
Jut eszembe, nő vagy, vagy férfi?
21. 24.
szóval férfi vagy? mert úgy már érthető.
Férfi doki előtt zavarna, igen. Ezért is választok mindig női orvosokat, a háziorvostól a nőgyógyászig. Nyilván ha valamelyik munkahelyemen majd esetleg férfi üzemorvos lesz, akit nem választás kérdése, akkor kénytelen keszek eltűrni, de összeszorított fogakkal, abban reménykedve, hogy nem nagyon vetkőztet.
Amúgy én alapból baromi szégyenlős vagyok, de a női orvosok előtt már egyre kevésbé zavar, ha vetkőzni kell. Mégha a női házidokim meg is kérne, hogy vegyem le a melltartót,nem csinálnék belőle nagy ügyet, levenném. Viszont valamiért az asszisztens már zavar, hiába egytől-egyig nők ők is, egyszerűen egy 3. személy, rajtam és az orvoson kívül már nem kívánatos, és frusztrál egy vizsgálat alatt, még akkor is, ha csak a dolgát végzi.Szerencsére a háziorvosnál külön helyiségben van a doki, és az asszisztens, így ezzel sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!