Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Titeket zavar az orvos/asszisz...

Titeket zavar az orvos/asszisztens előtti vetkőzés, meztelenkedés egy-egy vizsgálaton? 14L

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 18:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én meg orvosokkal dolgozom együtt, beleértve a nőgyógyászokat is. A többség nem ilyen, hidd el... Azzal a rokonnal nem százas minden.
2012. nov. 20. 14:23
 22/29 anonim ***** válasza:

Te nyugodtan hidd el, úgy sokkal jobb neked.

Jut eszembe, nő vagy, vagy férfi?

2012. nov. 20. 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
Amúgy a rokon mellett kb 4-5 nőgyógyászt ismerek, akik barátok. Tehát nem egy elszigetelt esetről van szó. (és több mint munkatársak...)
2012. nov. 20. 14:47
 24/29 anonim ***** válasza:
94%
A végén még kiderül, hogy az egész családod nőgyógyászokból áll... szép az élet nemde?:)
2012. nov. 20. 14:59
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mi orvosok és mérnökök vagyunk. egy két pedagógussal...
2012. nov. 20. 15:11
 26/29 anonim ***** válasza:

21. 24.

szóval férfi vagy? mert úgy már érthető.

2012. nov. 21. 08:31
 27/29 anonim ***** válasza:
Mármint mi érthető? Hogy jövök ide én?
2012. nov. 21. 11:56
 28/29 anonim válasza:
Igen főleg azóta mióta egyszer vizsgálat volt az iskolába és egy gyerek kopogás nélkül benyitott és én meg ott álltam egy szál tangában hát mit ne mondjak elég kínos volt 15/L
2012. dec. 20. 16:40
 29/29 anonim ***** válasza:

Férfi doki előtt zavarna, igen. Ezért is választok mindig női orvosokat, a háziorvostól a nőgyógyászig. Nyilván ha valamelyik munkahelyemen majd esetleg férfi üzemorvos lesz, akit nem választás kérdése, akkor kénytelen keszek eltűrni, de összeszorított fogakkal, abban reménykedve, hogy nem nagyon vetkőztet.

Amúgy én alapból baromi szégyenlős vagyok, de a női orvosok előtt már egyre kevésbé zavar, ha vetkőzni kell. Mégha a női házidokim meg is kérne, hogy vegyem le a melltartót,nem csinálnék belőle nagy ügyet, levenném. Viszont valamiért az asszisztens már zavar, hiába egytől-egyig nők ők is, egyszerűen egy 3. személy, rajtam és az orvoson kívül már nem kívánatos, és frusztrál egy vizsgálat alatt, még akkor is, ha csak a dolgát végzi.Szerencsére a háziorvosnál külön helyiségben van a doki, és az asszisztens, így ezzel sincs gond.

2019. aug. 18. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!