Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell a védőnői vizsgálat...

Miért kell a védőnői vizsgálaton megalázni az iskolásokat, főként a lányokat? (Ballagásig sem fogom ezt lemosni magamról, és higgyétek el, nem én fogom fel tragikusan! )

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy jövő héten védőnői vizsgálaton fog részt venni az osztályom, amiért nagyon parázok. Le kell majd vetkőznünk, bugyira melltartóra...

A lényeg az, hogy én elég gátlásos vagyok, főleg ebben az osztályban... utálnak engem, s minden alkalmat megragadnak, hogy valamiféle fogást találjanak rajtam, és ezen jót szórakozzanak. (mindez azért, mert szerintük egy nyalizós stréber vagyok)

Na, ez a védőnői vizsgálaton sem lesz másképp, abban biztos vagyok. Az a helyzet, hogy nem vagyok nádszálkisasszony, de azért jó pár fiúnak tetszettem már, csak nem a korosztályomból. Magas vagyok (kicsivel 170 cm fölött, a fölösleg nálam elsősorban csípőre megy, csak utána hasra, a melleimre azt szokták mondani, hogy koromhoz képest elég nagy...) Kb. így képzeljetek el, de ne ezzel az arccal.

[link]

Nos, képzelhetitek milyen érzés lesz majd bugyira és melltartóra vetkőznöm... enyhén szólva sem vagyok a kor ideálja testalkatban. És akkor ők megragadják majd az alkalmat és kibámészkodják magukat, mert ugye a tesi öltözőben erre nem igen adok nekik lehetőséget... aztán jön a súlymérés, amikor az a kis kötözködős védőnő hangosan be fogja mondani a kilókat. Igenám, de a lányok háromnegyede osztályból ötven kiló vagy annyi sincs... és én hol a fenébe vagyok ettől a 170 cm-remmel és a nem éppen manöken testalkatommal... ki fognak röhögni... érzem... és tudom előre. És ahogy ismerem azt a drágalátos védő nénit, ő is fog egy-két megjegyzést tenni a súlyomra. Ugyan a felnőtt BMI szerint a súlyom jó (24 egész valamennyi), de ez a gyerekeknek szánt BMI-ben messze meghaladja az ideálist... égni fog a pofám! Talán felfalok egy kiló fagyasztott almát, hogy addigra torokgyulladást kapjak, és ne kelljen suliba mennem :(

2012. nov. 18. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Még azt leírhatod, hogy hány éves vagy, és hány kiló a 170 -hez.
2012. nov. 18. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Aki bármiért is cikiz, annak a szellemi képessége mélyen a béka segge alatt van. Ne törődj vele! Egyébként már olyat is írtak, hogy a puncit is nézik lányoknak, úgyhogy a bugyi-melltartóra vetkőzés nem is olyan vészes!
2012. nov. 19. 07:08
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Majd mesélj, hogy zajlott le..
2012. nov. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!