Hogyan vakarhatnám ezt le magamról-illetve a Green
Dayről?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a zenekart,de az osztályomról ez egyáltalán nem mondható el. Túlságosan nem vagyok közkedvelt, és nem is szeretnék feltünést kelteni, ezért nagyrészt csak bekuckózok a leghátsó padok valamelyikébe és csendben elfoglalom magam. Általában rajzolok/olvasok és folyton zenét hallgatok. Nem régiben elég hamar beértem az iskolába így kb én meg vagy még 2 gyerek volt rajtam kívül a tanteremben. Kora reggelhez képest az egyik (aki egy nem túl intelligens fiú) feltünően unatkozott. Én követtem a napirendem; ledobtam magam és rajzolni kezdtem, a Green Day Boulevard Of Broken Dreams számának a klipjéből egy képpel próbálkoztam miközben folyamatosan hallgattam az adott dalt. Ezért sem hallottam mikor a srác mögém lépett és figyelte a rajzom és Billie Joet. Ekkor kitépte a fülemből a fülest, elvette az ülemből a telefonom és elkezdett vele rohanni. Én utána, befutottunk az évfolyamban lévő másik osztályba (ahol azért már több ember volt) és elkezdett olyanokat üvölteni hogy én "Emos"vagyok, Emo bandákat hallgatok és bele vagyok esve egy "Emos" pasiba: azaz Billiebe. Hiába próbáltam mindent elkövetni hogy visszakapjam az eszközt, utamat állták a többiek miközben a srác lelkesen turkált a mobilomba és mutogatta az embereknek...Hát úgy mindent amit csak talált. A végére már bőgtem és akkor egy akkor érkező lány megsajnált, ellökte a fiút és kitépte a kezéből a telefonom és visszaadta. Azóta úgy vagyok híres hogy Emo vagyok, hogy öngyilkos akarok lenni és a Green Dayről is ezt állítják. Hogy Emo banda, "nyálas zene" és hiába bizonygatom nem érdekli őket hogy ez nem Emo, nem Goth, nem sátánista (ezt egyszerűen nem értem) hanem egy punk zenekar. Semmiféle hatást nem értem el azóta. Tulajdonképpen 'Emos' lettem. Pedig annyi maximum ami közös bennem és a stïlusban hogy, szeretek feketét hordani. Semmi több. Kezd elegem lenni. Mit tegyek? Tudom, hogy az lenne a helyes, de nem igazán szeretnék bevonni tanárt a dologba. (14/l)
Szerintem ez a kérdés nem igazán ebbe a kategóriába tartozik, a Green Day csak díszlet ebben a megszokott drámában. Amúgy meg ha nem akarod a durvább utat választani, sem tovább maradni ebben a szerepben, akkor szülőt, tanárt be kell vonni, esetleg már úgy hogy bizonyíték is van a kezedben.
2017. márc. 27. 00:22
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a választ. Meglátom, ha jövő hétre nem felejtik el a akkor a hétvégén a szüleimmel megpróbálok beszélni, ha nincs más akkor az ofőmmel.
2017. márc. 27. 00:27
3/10 anonim válasza:
Tudom hogy lány vagy de a gyereket aki kikapta a telefont a kezedből úgy megverném hogy a lába nem érné a földet.Utána biztos hogy senki nem cikizne többet.
2017. márc. 27. 05:27
4/10 anonim válasza:
Szia :)
Nem tudom melyik osztalyba jarsz de ha meg alltalanos konnyu a helyzet. Jovore ugyse latod oket ezt a kis idot meg kibirod.
Ha nem akkor szerintem meg ne csinalj semmit. Hadd hogy hatha magatol ez az egesz. Jo lenne ha igy lenne mert az ofo szulok bevonasa nem a legkellemesebb dolog ill. nem biztos hogy a megfelelo hatast valtja ki... Sok sikert ;)
ha nincs mas valasztas kuldhetek szegecses karkotot :D
2017. márc. 28. 07:16
5/10 A kérdező kommentje:
Utólag is köszi a válaszokat! Azota csillapodott a dolog, mert akadt más amit basztatni lehet, de naponta 1 beszolast legalább kapok:D 3. Válaszolo:igazad van, utólag rájöttem, így végül inkább azt tettem amit mondtál, és hagytam a francba. 2. Válaszolo: Szívesen megtenném, volt pár alkalom mikor már majdnem ott voltam hogy átrendezem az arcát, de próbálok nem középpontba lenni és kibírni ezt a pár hónapot.
2017. ápr. 4. 22:59
6/10 anonim válasza:
A Green day-t én is imádtam,igaz akkor még a Dookie-Nimrod-Insomniac-Kerplunk albumok voltak, de engem átsegített a sulis szemétkedéseken és erőt adott a zenéjük. Pont az ilyen szemetek ellen, akiket te is leírtál.
A srác valóban nem túl intelligens, mert egyrészt a Green Day soha nem emo. Legalább tájékozódna, ha már bunkózik (mondjuk ne bunkózzon alapból), és sajnos az ilyenekkel vannak tele a mai sulik. Remélem, azóta nem szekál és nem kellett a tanárokat is belevonni(tapasztalat, hogy nem sokat segít, max. jobban piszkálnak).Ha szereted a bandát, hallagad bátran és rajzolj, ha ezt szereted csinálni, ne foglalkozz a taplókkal, akiknek mindegy mi, csak kötözködni lehessen.
2017. jún. 8. 11:41
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Ugyanigy vagyok ezzel, es en is a regebbi albumokat szeretem jobban, de amugy az osszeset imadom. Es nekem is nagyon sokat segitettek, csak orulni tudok hogy azt mondod neked is:) Azota halistennek boven tart mar a szunet es sose latom oket többet de elegge megkeseritettek az utolso par honapjaim. De vege, a GD pedig vegig segitett kibírni. Csakugy mint neked:) jo volt ezt olvasni, koszonom szepen a valaszod!!
2017. júl. 28. 18:02
8/10 anonim válasza:
Huh, látszik, hogy 14 éves vagy/voltál, mert anno nekem is voltak hasonló problémáim. A különbség csak annyi, hogy már 18 éves vagyok, és már hihetetlenül nem tud érdekelni, ha valaki belémköt a stílusom miatt.
Középiskolában is még elég gyerekesek az emberek, de ott már valószínűleg nem kell ilyen hülyékkel szembenézned. Éld az életed, ha pedig piszkálódó osztálytársaid lesznek megint, akkor add alájuk a lovat, viccelődj velük stb. Ha látják, hogy nem érdekel téged, nem veszed magadra, akkor nem fognak szórakozni veled, mert nem éri meg.
2017. júl. 28. 18:21
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok :) Örülök neki, hogy egyformán gondolkodunk. Nekem is az egyik legboldogabb nap volt az életemben, mikor elballagtam az általános suliból. Éljen a nyári szünet és éljen a Green Day :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!