Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Karszalagot hogyan lehet úgy...

Karszalagot hogyan lehet úgy eltávolítani magamról hogy semmi baja nem lesz?

Figyelt kérdés

Voltam tegnap szigeten metál napon, és sajnos mivel igen kicsi csuklóm van a metál nap felíratból semmi sem látszik... :( (ott van a karszalag ragasztós része...)

Rólam tavaly karszalagot sebbenzinnel akarták lemosni hogy azzal bemennek, csakhogy itthon nincs sebbenzin. Hígítóra gondoltam, csak félek hogy az levíszi a színét és így a felíratott is...Ti tudtok valami ötletet? És egyáltalán a sebbenzin csak a raggasztót mossa le? Színnek nem árt?

2012. aug. 8. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy szétvágom olyan részen ahol nincs felirat, majd összeragasztom belülről celluxal, és szépen felfűzöm őket. :) Egyszerű, de nagyszerű.
2012. aug. 8. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:
én is úgy szoktam, csak most pont a lényeget, a "metal nap" feliraton van a ragasztós rész...és ezt csak valami oldószerrel lehetne megoldani gondolom, de félek hogy feljön a festék is és akkor oda minden... :D :P
2012. aug. 8. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs, nem olvastam végig, de ha nem tudod épp levágni, akkor megfogod azta részét, ami az öntapadós rész miatt kicsit kilóg. Túllóg. És azt hátrafelé meghúzod. Nem szakad el a szalag, csak a tapadós része.
2012. aug. 8. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Most olvastam el, hogy csalni akarsz. ez nem túl szép.
2012. aug. 8. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok csalni, emléket szeretnék...Ha csalni akartam volna, akkor miért vettem volna meg a belépőt tehát a karszalagot?! Egyébként megoldódott, a hígító nem vitte le a színét, szóval sérülés mentes.
2012. aug. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!