Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan vakarhatnám le magamról a fiút?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nemrég ismertem meg. Kedves meg jófej, de mostanában elég nyomulós lett, nem tetszik ez a stílus. Meg maga a fiú se, de ez más.
Szóval eddig volt barátnôje, akivel nemrég szakítottak is, annyit tudok, a fiú szakított, de csak remélni tudom hogy nem miattam. A lényeg, hogy már kezd idegesíteni egy kicsit. Még tegnap azt is megkérdezte, hogy mit csinálok hétvégén.
Szerintetek mit csinálhatnék, milyen módszer van arra, amivel 'finoman' jelezhetném neki, hogy nem igazán érdekel és megszüntethetném az örökös írogatásait?
Kérlek, ha válaszoltok, akkor értelmes választ adjatok! Megköszönném! :)
#fiú #idegesitô
2014. nov. 4. 21:07
1/2 anonim válasza:
mondd meg hogy nem jön be. ilyen egyszerű.
2/2 anonim válasza:
Ha összejössz mással (vagy ha legalább úgy tudja) az tuti egyértelmű jelzés lenne. Habár lehet, hogy ez sem állítaná meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!