Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis jellemzes magamrol. Milyennek tunok nektek? Hany evesnek? L.
Belso: Felenk, nem tul hangos vagyok, rock zenet hallgatok/Skillet a kedvencem/ de a kpop-ot is szeretem. Nagy hangulat ingadozasaim vannak, altalaban bunko/vagyis..oszinte/es cinikus vagyok ezek miatt ugy tunhet hogy nincsenek erzeseim. De ez csakis a felenksegem miatt van es mert nem tudok hogy kozeledni az emberekhez. Tul erzekeny es sertodekeny vagyok, nagyon-nagyon nehezen bizok meg akarkiben is. Sok emberben csalodtam mar. Tul sokszor vagyok rosszkedvu, gyakran depresszios is vagyok. Felek a kiskgyerekektol, de ok nagyon szeretnek engem, nem tudom hogy banjak veluk ezert nem tudok mit kezdeni a jelenletukkel. Fapofam van, nem lehet rajtam a mosolygason kivul mas erzelmet latni, meg a legjobb barataim kozul sem latott senki sirni, vagy lattak szomorunak.
Kulso: Hosszu sotetbarna haj/voroses beutessel NEHA/. Alacsony 153cm,de nem vagyok vekony. Inkabb pufi vagyok. Elegge feher borom van/sokszor mondjak hogy nagyon sapadt vagyok/, barna szemem. Az arcom inkabb kerek, az orromat u-t-a-l-o-m. Pici labam van 35-36-os.
A fuleimet igyekszem minel tobb helyen kilyuggatni, es mindenkeppen szeretnek nyaron piros hajat. Es ajak piercinget.(karika) Na meg meg tobb lyukat a fulemre.:D
pfffff
szerintem egy 14 éves kiscsaj vagy ha 20 felett akkor menj el orvoshoz
Én 16-ra tippellek :)
Kedves kérdező, van barátod? Mert nekem az ilyen lányok nagyon bejönnek :) 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!