Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis jellemzes magamrol. Milyennek tunok nektek? Hany evesnek? L.
Belso: Felenk, nem tul hangos vagyok, rock zenet hallgatok/Skillet a kedvencem/ de a kpop-ot is szeretem. Nagy hangulat ingadozasaim vannak, altalaban bunko/vagyis..oszinte/es cinikus vagyok ezek miatt ugy tunhet hogy nincsenek erzeseim. De ez csakis a felenksegem miatt van es mert nem tudok hogy kozeledni az emberekhez. Tul erzekeny es sertodekeny vagyok, nagyon-nagyon nehezen bizok meg akarkiben is. Sok emberben csalodtam mar. Tul sokszor vagyok rosszkedvu, gyakran depresszios is vagyok. Felek a kiskgyerekektol, de ok nagyon szeretnek engem, nem tudom hogy banjak veluk ezert nem tudok mit kezdeni a jelenletukkel. Fapofam van, nem lehet rajtam a mosolygason kivul mas erzelmet latni, meg a legjobb barataim kozul sem latott senki sirni, vagy lattak szomorunak.
Kulso: Hosszu sotetbarna haj/voroses beutessel NEHA/. Alacsony 153cm,de nem vagyok vekony. Inkabb pufi vagyok. Elegge feher borom van/sokszor mondjak hogy nagyon sapadt vagyok/, barna szemem. Az arcom inkabb kerek, az orromat u-t-a-l-o-m. Pici labam van 35-36-os.
A fuleimet igyekszem minel tobb helyen kilyuggatni, es mindenkeppen szeretnek nyaron piros hajat. Es ajak piercinget.(karika) Na meg meg tobb lyukat a fulemre.:D
elgondolkodtato.
kiskoromban cseszett sokat mozogtam. ugraltam, pattogtam meg minden ilyen fos. anyamek viccelodnek is hogy azer' vagyok most ilyen, mert regen kimozogtam magam.
Amugy tenyleg elgondolkodtato, de ketlem hogy atlag feletti intelligenciaval lennek megaldva. Mondjak am hogy jo eszem van, kitunot varnak tolem. Ha..leshetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!