Barátnőmmel kötekednek az osztálytársai. Én mit tudnék tenni amivel segíthetek?
Távkapcsolatban élünk. Kéthetente tudunk találkozni egy hétvégére, plusz ugye a szünetek stb. Ebből adódóan nem tudok ott lenni vele mindig. Őt pedig rendszeresen szekálják (főleg a fiúk). Jó testi adottságai vannak, ezt szokták neki hangoztatni elég tapló módon, próbálják letapizni, keresik a lehetőségeket stb. Ezek mellett van hogy r.bancozzák (ok nélkül. Nem jár kirívó ruhákban, nem viselkedik úgy. Nincsen semmilyen negatív szokása, éltanuló), van hogy velem heccelik, vagy engem szidnak hogy őt idegesítsék.
Helyben ott lenni nem tudok, így az ilyen jellegű intézkedések ki vannak lőve. Gondolkoztam olyanon hogy a fő nagyszájúakat (kettő van. Ha ők nincsenek, a többi fiú is normális) ha megyek egy hétvégén, elhívnám megbeszélni a dolgokat míg ő külön lenne. Megbeszélés alatt elsősorban békés szándékom van, de ha elfajulnának a dolgok, van már annyi a számlájukon hogy szívfájdalom nélkül megtapossam őket (ne értsen félre senki, nem keménykedésből mondom). De ettől is tartok, mert ahogy ismerem őket, még jobban rászállnának, hogy tudom is én kanokat hív hogy verjék meg aki kötekedik vagy hasonló. Másrészt az osztályfőnökével sem a legfényesebb a viszonya (nem barátnőm hibája, aki annál a tanárnál tanult a suliban mindenki megmondja hogy zakkant. meg a tanárok is), és nála sem szeretnék rossz fát tenni a tűzre, az ő érdekében (pedig az ofőnek is lehetne szerepe abban hogy ez a dolog leálljon. Szülei már szóltak neki párszor de semmi változás)
Neten szájkaratézni megint nem szeretnék, mert abból is ő jönne ki rosszabbul (bocs a szóért).
Barátnőm teljesen ki van. Bizonyos okok miatt komolyabban is érintik az ilyen beszólogatások, és hiába mondom hogy ne foglalkozzon velük, vagy bármi, még nagyon nem megy neki. Utolsó éve ezzel az osztállyal, és tanulmányaim miatt következő évben én is abban a városban leszek, így némileg könnyebb lesz. De addig is bármilyen építő jellegű dolgot elfogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!