Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi történt a barátnőmmel?

Mi történt a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Tegnap tesiórán mikor öltözött odanéztem (nem bámultam csak láttam) hogy a bokája és a lábszára alsó része nagyon össze van vagdosva. Nem lehet más mert szorosan egymás mellett voltak és elég vastagok voltak szóval elég mély lehet. Ez azért lepett meg nagyon mert alapból mindig nevet, mindenkivel szeret beszélgetni, tényleg folyton mosolyog és poénkodik. Ritán látom hogy szomorú, volt hogy sírt de nem mondott semmit, de mivel utána már nem volt semmi baj gondoltam csak valaki megbántotta vagy nem tudom. Szólnom kellene valakinek? Vagy tőle kérdezzem meg? Nem akarok semmit szólni mert nem akarom kibeszélni vagy hogy valami baja legyen belőle, mert az osztályfőnök elég komoly és attól tartok hogy valami baj lesz. Vagy tévednék? Ha nincs rossz kedve akkor nem lehet nagy baj?
2017. máj. 3. 05:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem vele beszélgess el!

Ha nagyon gáz a helyzet max akkor szólj felnőtnek

2017. máj. 3. 06:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A lelki gondokat el lehet palástolni nagyon ügyesen, úgyhogy a jókedv semmit nem jelent. A hangulata is ingadozhat, tehát lehet, hogy veletek nagyon vidám, de ha egyedül van, összeomlik. Beszélgess vele, és ha úgy látod, nagy a gond, szólj a szüleinek, vagy egy tanárnak, akivel jó a kapcsolatotok. Ennek nem fog örülni, de később megköszöni majd.
2017. máj. 3. 06:53
 3/3 anonim ***** válasza:

vannak ilyenek. lelki feszültséget(esetleg akár depressziót vagy súlyosabbat) így vezetik le, mert nem tanították meg nekik, hogy hogyan máshogyan lehetne, ő meg ezt az önvagdosást találta ki/hallotta csak, nyilván ez nem szünteti meg az okokat, sőt egy körforgásba kerül, túlgondolja a dolgokat és csak mélyebbre süllyed. meg kell tanulnia az ilyen szituációk kezelését mindenkinek, mert mindenkit érinthet a depresszió, és a problémamegoldásra képtelen gondolkodásmód.

Szakember segíthet neki elsősorban (sulipszichológus)!!

egy jó sport is szuper stresszlevezető

és persze a figyelemelterelők is jó dolgok, egyéb hobbi, tanulás, barátok stb

2017. máj. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!