Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az igaz hogy sok mindenkit...

Az igaz hogy sok mindenkit piszkálnak az osztálytársai nap mint nap?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan embert akit még sose piszkáltak huzamosabb ideig?
2017. jún. 20. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl sose piszkáltak, se általánosban se gimiben, és ez sok osztálytársamra igaz, nem volt szokás nálunk egymás szekálása.
2017. jún. 20. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8 évem volt egy olyan osztállyal, ahol sosem piszkáltak.
2017. jún. 20. 09:28
 3/6 anonim válasza:
30%
Nalunk nagyon is szokás! Ha csicska , spicli , okoska , rosszul apolt vagY akkor bizony Kineznek a sorobol.(Nem arra gondolok hogy ha szegeny vagy akkor , hanem ha lenne a fürdesre lehetoseged, de nem apolod magad , na akkor). En soha senkit nem cseszegetek , de ha kell akkor 2 szoval elintezem ,es siras lesz a vége. Amugy a barati körunke vannak kb. 15-en. A oszalybol is , B osztalybol is. Van aki be akar kerulni , de nem hagyjuk , jok vagyunk mi igy 15-en is. Nem bantunk senkit , de mondom , ha minket bantanak akkor visszaadjuk igy-ugy a tobbszoroset is. 4.ben volt egy gyerek , aki zsarolt egy másikat , pénzel ,édessegel meg bántalmazta. Mi ramemtunk , azota sincs egy baratja sem. Remelem valaszt tudtam adni a kerdesedre , ugyhogy diohejban : Igen , vannak sokan akik "piszkálnak" masokat :(
2017. jún. 20. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk MINDENKI piszkál/bánt/hátbaszúr MINDENKIT. Ez egy lány osztály egy ócska osztályfönökkel.
2017. jún. 21. 12:50
 5/6 anonim válasza:
Nálunk is vannak sajnos az osztályban akiket piszkálnak :( 17/f
2017. jún. 22. 18:32
 6/6 anonim válasza:
Engem is :(
2017. aug. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!