1. osztályos korom óta piszkálnak mit tegyek? Mit tegyek fiúként hogy üssem le vagy mit tegyek?
Én jól pofánvágtam volna már egyből az illetőt,nem kérdeztem volna meg a gyk-n,hogy mit tennék,tettem volna a dolgom!
Vagy ha nem mersz ütni,mert az tényleg nem megoldás és így te fogsz bajba kerülni,akkor szólj az osztályfőnöködnek,vagy te is sértsd meg őt valamivel.
Jól bántódjon meg!
Ezeket azért csinálja,mert engeded neki és nem tudod mitcsinálj ill. Mihez kezdj,mással ezt nem csinálja. Szóval ezek az alábbi lehetőségek.
Erkölcstanórán;
Tanár; -Mit kell ilyenkor csinálni gyerekek?
Meg kell beszélni egymással a problémátokat!
A nagy sz*rt!
Most te hány éves vagy?
Ha fiú, akkor rúgd tökön, de tényleg erősen!
Nemtud visszaütni, és illetve sokáig fog jajjgatni, mert nagyon kellemetlenül fog érezni! ;)
Ha nem teszel, le fognak alázni általános végéig...
Erről tudnia kellene a szüleidnek, vagy a tanáraidnak.
Meg kellene velük beszélni.
Egyedül nem tudod megoldani. Ez derül ki abból ami a pro lémád.
Valószínü, egy félrevonulós, introvertált, csendes emberke lehetsz. Van aki ezt a zárad ki tudja nyitni Benned. Mert nála a kulcs.
"Beszélj osztályfőnököddel, szüleiddel."
A nagy szart.
Állj ki magadért, és mondd meg neki, hogyha nem áll le, akkor nyomorékká vered..
Kedves 6-os.
Ésszel többre lehet menni szerinted?
Vagy mindig a legjobb megoldás az orrba vágom?
Mint egy fegyház börtön magatartás?
Az élet az, hogy: fogat fogért?
#7:
Öreg, ha valaki fejberúg az utcán, akkor azt mondod neki, hogy "köszi, kérek mégegyet"? No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!