Mit gondolnátok arról aki pusztán nátha miatt hiányzik az iskolából?
Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 19:55
1/11 anonim válasza:
Én megértem. Ha csak náthás is az ember nehéz koncentrálni. Én is az vagyok. Ma is és tegnap is eljöttem egy órával korábban a munkából, mert a szemem nem tudtam nyitvatartani kb.
3/11 anonim válasza:
én semmit. mindenkinek saját felelőssége, hogy mikor és miért hiányzik iskolából/munkából. nyilván senkit nem hátráltat ezzel, maximum jelen esetben majd pótolnia kell, amiről lemarad.
4/11 anonim válasza:
Jó kis ürügy az igazolt lógásra. lLegalábbis az én osztályomban:-)
Egyébként simán lehet, hogy tényleg annyira rossz a közérzete, hogy nem tud koncentrálni, meg jobban teszi, ha otthon marad
5/11 anonim válasza:
Én igazából szenvedek, ha egy picit is meg vagyok fázva. Nem fáj a fejem, de majd szét robban, semmire nem tudok figyelni, pár percenként fújom az orrom, ezzel pluszban zavarom az órát, mások is elkapják tőlem. Inkább maradok otthon.
6/11 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nem akarja megfertőzni a társait. A taknyozókat páros lábbal rúgnám ki minden közösségből, maradjon otthon, két nap alatt meggyógyul. Ha közösségbe megy, négy nap alatt se gyógyul meg, de csinál még tíz taknyost.
7/11 anonim válasza:
Kedves András, köszöntünk a 90. születésnapodon.
Szerintem jó 1-2 napot otthon, nem bambul és nem hapcizza tele az osztályt.
8/11 anonim válasza:
Lusta. Az oké, hogy jó otthon lenni, de a hiányzóknak pótolniuk kell... Ezért szerintem baromira nem éri meg hiányozni, pláne nem nátha miatt.
9/11 anonim válasza:
András bácsi, és a leprája hogy alakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!