Ti mit gondolnátok egy ilyen srácról?
Elég borzalmas helyre járok középsuliba, ritka erőszakosak a diákok, és a gyengébbek (mint pl. én), nem vagyunk épp biztonságban.
Van viszont egy srác, aki hát... Elég fura. :D
Mint egy nagyapa, de komolyan, imádom. :D
Ő is a gyenge csoportban van, viszont tőle valamiért félnek. De iszonyatosan. Előreengedik az ajtónál, előre köszönnek neki, miegymás.
Ha éppen látja, hogy valakit csesztetnek, mindig odaszól nekik, ők meg, mint a megijedt kiskutyák, fülük-farkuk behúzva elmennek.
Mivel tarthatja őket ennyire sakkban?
Amúgy szelíd, kedves, értelmes.
A "gyengék" élharcosa, mert az egyenlőtlen bánásmódot nem tűri. Nagy mondása, hogy: "Figyeljetek, emberből vagyunk, és fáj, ha bántanak minket. Fejezzük be."
Legtöbbször ennyi elég is, és észreveszik magukat. A hangját sem emeli meg soha.
Tudom, hogy elég abszurd, ezért is jutott most eszembe, gondoltam kirakom, hátha valakinek van ötlete. :D
Családi hátterében nem lehet valaki, aki tisztelendő/félelmet keltő valamilyen oknál fogva a környéken? :) Az én városomban (nem ide járok, de hallom a történeteket) családi alapon működik a tisztelettudás.
De persze lehet az is amit az első mondott, hogy egy erős vezéregyéniség, így csak tisztelni tudom, amiért védi a gyengébbeket és nem áll be ő is a csesztetők sorába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!