Ti mire gondolnátok a helyemben?
Egyik egyetemi csoporttársam kitalálta, hogy menjünk el valahova iszogatni. Amolyan félévzáró buli lenne ez egy kultur kocsmában.
Ami engem frusztrál az az, hogy a szervező létrehozott egy csoportbeszélgetést amibe ma reggel felvett és később látom, hogy eltávolított. Fogalmam sincs, hogy ezzel mi volt a szándéka a szervezőnek. El is bizonytalanodtam, hogy menjek vagy sem. Számomra ez inkább azt jeleni, hogy nem látnak szívesen, de hátha van itt valaki okosabb.
Legelőször a közös csoportba írta ki, hogy kinek lenne kedve. Oda írtam, hogy én benne vagyok ebben. Ez volt most hétfőn. A csoportos beszélgetés meg 10-én indult. Viszont ami gyanús, hogy csak kb 5-en vannak benne, de abból is van akinek nem jó.
Nem értem ezt az egészet. Elvileg úgy indult, minden csoporttársnak szól ez, de ezek szerint mégse.
Hát, ha ilyen kevesen jelentkeztek és így is volt aki nem biztosra, nekem valószínűbbnek tűnik, hogy a csoportbeszélgetés szűnt meg teljesen és nem te lettél kidobva.
De ez csak egy eshetőség, és ha így lenne illett volna szólni, hogy akkor érdeklődés hiányában elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!