Nektek is nehezen indul ez az év? Nekem olyan nyögve mert nagyon lassan telnek a napok ?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 22:11
11/12 Vivcsy20 válasza:
A sulis idő nekem rohadt lassan telt, szeptemberben, novemberben, márciusban tökmindegy nekem lassú volt. Utáltam. Mióta dolgozom lassan másfél éve, repül az idő és jól érzem magam nap mint nap. Nem hiányzik az iskola, pedig hányszor hallottam hogy majd visszasirom. Sírja a halál
Bár én rendszeresen 5 max 6 órát alszom, megvagyok és a kezdeti nyüglődés után reggel egész nap fitt vagyok fogjuk rá.
12/12 librikus válasza:
Nagyon sokáig tart ameddig húsz éves leszel. Azután már nem sokára hatvan vagy! Akkor aztán rettenetesen gyorsan telnek a napjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!