Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek is nehezen indul ez az...

Nektek is nehezen indul ez az év? Nekem olyan nyögve mert nagyon lassan telnek a napok ?

Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valami alvás probléma lehet, olyan vagyok már kora délutánra mint egy zombi. Szerintem nem alszom elég mélyen, meg többet is kéne mint 5-6 óra.
2017. szept. 5. 22:13
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 köszi a válasz olyan érzésem van mindig suliba ,hogy legszivesebben hatamennék aludni
2017. szept. 5. 22:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Olyan unalmas siliban komolyan várom ,hogy kb.október legyen akkor be indul az év😖😒
2017. szept. 5. 22:20
 4/12 A kérdező kommentje:
*suliban
2017. szept. 5. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem eddig ez a legsikeresebb évem. már csomó tervem megvalósítottam. 23 éves vagyok, de kijelenthetem, hogy bármit fogok elérni az életben, annak az idei döntéseim voltak a megalapozói.
2017. szept. 5. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki ezt:

-két napig, csak napi két órát aludni

-harmadik napon délután hatkor feküdjetek le aludni

-reggel 3-4 körül fogtok ébredni

-mire suliba értek már felkeltek, az agyatok úgy fog majd hogy megfogtok lepődni

-délután hazaértek, tanultok, 6kor alvás

Nagyon könnyen skippelhető így egy hét, vagy akár több is. Főleg akkor jó ez ha vársz valamire.

Későn fekvő vagyok, 2-4 a fekvési időm suli időben, nyáron délelőtt 9-10 körül szoktam lefeküdni aludni. Nekem ez bevált nagyon. Persze hétvége után a hétfő nagyon húzós, de utána vissza lehet állni. Gondolom azt nem kell említenem hogy: barátnő, munka, társasági élet csak hétvégén van ez mellett. De a tanulmányi eredményed cserébe hatalmasat fog javulni,nyugodt, kiegyensúlyozott leszel.

2017. szept. 5. 23:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Indul? Nekem már mindjárt vége... :D
2017. szept. 5. 23:20
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 jó neked igaz 8 ik osztály de komolyan olyan az idő múlasa mitha egy csiga lenne
2017. szept. 6. 00:21
 9/12 anonim ***** válasza:
mert még csak 1 hét se telt le :) gyorsan jön majd az őszi szünet, aztán a téli, tavaszi..meg csomó esemény lesz 8.ban..bolondballagás, ballagás, szerenád, pályaválasztás, jelentkezés stb...mindig lesz tennivaló és hamar elrepülnek a hónapok.
2017. szept. 6. 00:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Majd amikor a felvételire kell készülni, és azt mondanád, hogy bárcsak lenne még vissza 2-3 hét, akkor már gyorsan fog telni.

Hidd el, még néhány nap, amíg minden beáll a normális kerékvágásba, és már gyorsan fog telni az idő.

2017. szept. 6. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!