Hogyan küzdjem le a félelmem? 14/l
Szept. 1.-től új iskolába megyek, és nagyon félek ugyanis általánosban sokat csúfoltak és félek hogy nem lesznek barátaim, sajnos senkit sem ismerek az új osztályból, mert nem volt gólyatábor, csak beiratkozásnál láttam pár embert.
Szerintetek hogyan próbáljak el barátkozni?
Kilencedikes leszel? Akkor sanszos, hogy a leendő osztálytársaid 90 százaléka hasonló érzésekkel küzd. Azok is, akiket nem csúfoltak általánosban. Ez mindenkinek új helyzet. Ne görcsölj rá, egy osztálynyi emberből biztosan lesz minimum 1-2 szimpatikus.
Egy tipp: ha van lehetőséged, próbálj meg valahová középre ülni vagy hátra. Én sokáig elöl ültem, és zavart, hogy nem látok rá az osztályra, plusz így néha kimaradtam órán a poénokból, levelezésekből.
Én is ugyan ettől féltem 2 éve, amikor mentem 9.-be. Ne aggódj, ez már nem lesz olyan, mint az általános! (tapasztalat)
Általánosban nekem sem volt sok barátom, így én is ettől aggódtam. De nem kell rágörcsölni, és akkor nem lesz baj. Így visszagondolva ez volt életem legszebb 2 éve, szóval csak lazán, én drukkolok! ;) ;) :D :D
16/f
Ugyanígy érzek, mintha csak én írtam volna a kérdést. Próbálok benne reménykedni, hogy lesz hozzám hasonlóan csendesebb osztálytársam, de ki tudja.
Nekünk holnap, azaz a nyár utolsó napján lesz ilyen ismerkedős nap, na attól nagyon félek.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!